FEHN Hållare babymobil, vit
Pris
122 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A115010

EAN: 4001998249927

FEHN Hållare babymobil, vit
Texten har översatts automatiskt.
Detaljer om produkten:
  • Ålder: från 0 månader
  • Med detta praktiska mobilställ kan ditt barn nu somna enkelt och lugnt var som helst, eftersom du alltid har hans eller hennes favoritmobil med dig.
  • Stativet kan fästas på nästan alla sängar, resesängar eller i bilen tack vare clipsfunktionen
  • Om ditt ursprungliga mobilställ är trasigt är detta kompletta ställ naturligtvis också lämpligt som en utmärkt reservdel.
Mått & vikt:
  • Mått (höjd): 41 cm
Material & skötsel:
  • Material: plast
  • Skötselråd: kan torkas av med en fuktig trasa
Varning & säkerhetsinstruktioner:
    OBS: Mobiler är inte leksaker! Mobilen är endast avsedd för visuell stimulering. Mobilen måste alltid fästas utom räckhåll för barnet på grund av kvävningsrisk orsakad av smådelar som kan sväljas.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

Märke

fehn

Fehn – Lärande genom lek

Leksaksföretaget Fehn, grundat av Artur Fehn år 1949 står för kvalitet, innovation och obegränsat kul. De erbjuder leksaker för bebisar och små barn i åldern 0-18 månader som bidrar positivt till barnets utveckling och främjar deras syn, hörsel, känsel och motorik på ett lekfullt sätt. Själva beskriver de att de erbjuder leksaker för lärorik lek med en hög gosighetsfaktor. En välvald beskrivning då deras produktdesign kännetecknas av mjuka material, vackra djurmotiv och barnanpassade färger. Dessutom har många produkter kreativa funktioner som exempelvis gosedjuren som även agerar nattlampa.

I Fehns breda utbud finner du dock inte enbart uppskattade leksaker som babygym, babymobiler, badleksaker och barnvagnsböcker. Utan även bland annat spjälsängsskydd, haklappar, handdukar och filtar. Du hittar således alltifrån den perfekta presenten, till den nya vardagshjälten, till barnens nya favorit.

Säkerhet och kvalitet

Med över 70 år i branschen, är Fehn ett varumärke att lita på. Deras produkter är designade med kärlek i Tyskland och produceras sedan med omtanke i deras egna fabrik i Sir Lanka. Säkerhet och kvalité är av högsta prioritet för Fehn. Därför gör de noggranna materialval och genomför regelbundna kvalitetskontroller. Produkterna testas även av ledande testinstitut i Tyskland i linje med Europeiska säkerhetsstandarder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: FEHN Hållare babymobil, vit
4.5
129 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 73
 
4 Stjärnor
| 29
 
3 Stjärnor
| 21
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 4
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

FEHN Hållare babymobil, vit
FEHN Hållare babymobil, vit
122 kr