EGGciting äggjakt 🐰
EGGciting äggjakt 🐰
Gäller t.o.m den 4/3: 20%
på utvalda artiklar
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
fehn ® Activity - Spiral e Sjöhäst
Variant:
 • FEHN Aktivitetsspiral
 • FEHN Aktivitetsspiral- Sleeping Forest
 • FEHN Mini Aktivitetsspiral Bi - Garden Dreams
 • FEHN Aktivitetsspiral Koala - Australia
 • +5

Pris
195 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A314643

EAN: 4001998054484

fehn ® Activity - Spiral e Sjöhäst
Texten har översatts automatiskt.
Tyg- Spiral e med inlärningsfunktioner för att greppa, känna och leka - främjar känsel, grepp och motorik - för hemmet och på resande fot, för bebisar från födseln.

Första upptäckten och lekglädje: Den söta Spiral e seahorse från sea children-kollektionen erbjuder varierande lekmöjligheter både hemma och på resande fot. Barnvagnsleksaken i form av ett djur bjuder in till observation, lek och grepp med sina funktioner och färger och är dessutom en riktig blickfångare. Det sprakande pappret, den mjuka biten, en liten spegel, en gnisslare och en fantastisk skallra tränar barnets första koordination mellan hand och öga, hörsel- och känselkänsla samt motoriska färdigheter. Med två remmar kan den söta sjöhästen snabbt och smidigt fästas på bilbarnstolen, barnvagnen, barnsängen och lekparken - så att varje äventyr blir en spännande upplevelse och ingen resa någonsin blir tråkig!

Produktdetaljer:
 • Mått (längd): 35 cm
 • Med skrammelring, gnällspole, rosslande papper, spegel, materialblandning och bitring.
 • Skötselinstruktioner: Tvättas vid 30 °C.
 • Övre material: velour, tryckt tyg, bouclette
 • Fyllning: 100 % polyester
 • Ålder: Från 0 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
170 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

fehn

Fehn – Lärande genom lek

Leksaksföretaget Fehn, grundat av Artur Fehn år 1949 står för kvalitet, innovation och obegränsat kul. De erbjuder leksaker för bebisar och små barn i åldern 0-18 månader som bidrar positivt till barnets utveckling och främjar deras syn, hörsel, känsel och motorik på ett lekfullt sätt. Själva beskriver de att de erbjuder leksaker för lärorik lek med en hög gosighetsfaktor. En välvald beskrivning då deras produktdesign kännetecknas av mjuka material, vackra djurmotiv och barnanpassade färger. Dessutom har många produkter kreativa funktioner som exempelvis gosedjuren som även agerar nattlampa.

I Fehns breda utbud finner du dock inte enbart uppskattade leksaker som babygym, babymobiler, badleksaker och barnvagnsböcker. Utan även bland annat spjälsängsskydd, haklappar, handdukar och filtar. Du hittar således alltifrån den perfekta presenten, till den nya vardagshjälten, till barnens nya favorit.

Säkerhet och kvalitet

Med över 70 år i branschen, är Fehn ett varumärke att lita på. Deras produkter är designade med kärlek i Tyskland och produceras sedan med omtanke i deras egna fabrik i Sir Lanka. Säkerhet och kvalité är av högsta prioritet för Fehn. Därför gör de noggranna materialval och genomför regelbundna kvalitetskontroller. Produkterna testas även av ledande testinstitut i Tyskland i linje med Europeiska säkerhetsstandarder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: fehn ® Activity - Spiral e Sjöhäst
4.5
612 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 500
 
4 Stjärnor
| 78
 
3 Stjärnor
| 27
 
2 Stjärnor
| 5
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

fehn ® Activity - Spiral e Sjöhäst
fehn ® Activity - Spiral e Sjöhäst
195 kr