fehn ® 3-D- Activity Babygym bläckfisk
Variant:
 • FEHN Ocean Club 3-D Babygym
 • FEHN 3-D Babygym - Sleeping Forest
 • FEHN 3-D Babygym - BabyLOVE
 • FEHN 3-D Babygym Little Castle
 • +7

Pris
1053 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A314647

EAN: 4001998054149

fehn ® 3-D- Activity Babygym bläckfisk
Texten har översatts automatiskt.
Äventyrsfilten med lekbåge och löstagbara leksaker främjar den tidiga barndomsutvecklingen när barnet ligger, sitter och kryper, för spädbarn och småbarn från födseln.

Det finns mycket att upptäcka och röra vid på 3D-filten Activity octopus från Sea Children-kollektionen. Den stora bläckfiskformade lekfilten stimulerar fantasin med dolda lekfunktioner och inbjuder barnet att känna, gosa och leka. De små havsvarelserna på lekbågen uppmuntrar till att ta tag i saker och att samordna hand och öga. Med skrammelring, djurröst, spegel, skrammel, mjuka bitar och materialblandning stöder hängarna barnets lekglädje och uppmärksamhet och främjar på ett lekfullt sätt känsel- och hörselsinnet samt motoriska färdigheter. Med 3D- Activity -blanketten bläckfisk kan barnen lekfullt stärka rygg- och nackmusklerna i olika tillväxtfaser när de leker, ligger, kryper och sitter.

Produktdetaljer:
 • Mått (längd x bredd): ca 120 x 80 cm.
 • Med skrammel, gnissel, rosslande papper, spegel, mjukt bett, djurröst och materialblandning.
 • Skötselinstruktioner: 30°C skonsam tvätt
 • Övre material: velour, tryckt tyg, muslin, bouclette
 • Fyllning: 100 % polyester
 • Ålder: Från 0 månader
Uppmärksamhet
Lämna aldrig barnet obevakat med lekbågen. För att förhindra skador på grund av att barnet kan fastna, ska du ta bort leksaken när barnet börjar krypa på alla fyra. Använd endast under direkt övervakning av en vuxen!

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
167 kr
Pris
309 kr
Pris
235 kr
Pris
116 kr
Pris
131 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

fehn

Fehn – Lärande genom lek

Leksaksföretaget Fehn, grundat av Artur Fehn år 1949 står för kvalitet, innovation och obegränsat kul. De erbjuder leksaker för bebisar och små barn i åldern 0-18 månader som bidrar positivt till barnets utveckling och främjar deras syn, hörsel, känsel och motorik på ett lekfullt sätt. Själva beskriver de att de erbjuder leksaker för lärorik lek med en hög gosighetsfaktor. En välvald beskrivning då deras produktdesign kännetecknas av mjuka material, vackra djurmotiv och barnanpassade färger. Dessutom har många produkter kreativa funktioner som exempelvis gosedjuren som även agerar nattlampa.

I Fehns breda utbud finner du dock inte enbart uppskattade leksaker som babygym, babymobiler, badleksaker och barnvagnsböcker. Utan även bland annat spjälsängsskydd, haklappar, handdukar och filtar. Du hittar således alltifrån den perfekta presenten, till den nya vardagshjälten, till barnens nya favorit.

Säkerhet och kvalitet

Med över 70 år i branschen, är Fehn ett varumärke att lita på. Deras produkter är designade med kärlek i Tyskland och produceras sedan med omtanke i deras egna fabrik i Sir Lanka. Säkerhet och kvalité är av högsta prioritet för Fehn. Därför gör de noggranna materialval och genomför regelbundna kvalitetskontroller. Produkterna testas även av ledande testinstitut i Tyskland i linje med Europeiska säkerhetsstandarder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: fehn ® 3-D- Activity Babygym bläckfisk
5
2079 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1865
 
4 Stjärnor
| 191
 
3 Stjärnor
| 14
 
2 Stjärnor
| 3
 
1 Stjärna
| 6
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.