fashy Värmeplatta med fyllning av Cherry Pit
Hållbar

fashy Värmeplatta med fyllning av Cherry Pit


Variant:
  • fashy Värmeplatta med fyllning av Cherry Pit
  • fashy ® Värmekudde med fyllning av körsbärssten, mörkgrå

Pris
104 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A363756

EAN: 4008339619302

fashy Värmeplatta med fyllning av Cherry Pit
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • 1 kammare, tillverkad av fluffigt återvunnet tyg
  • ÖKO-TEX Standard 100
  • I reklampåse av kartong

Material och mått:
  • 100 % återvunnen polyester
  • Mått: 17 x 18 cm

Ingår i leveransen:
  • 1 x värmekudde

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

fashy Värmeplatta med fyllning av Cherry Pit
fashy Värmeplatta med fyllning av Cherry Pit
104 kr