EXIT Lotus Premium Trampolin ø253cm - svart
NYHET

EXIT Lotus Premium Trampolin ø253cm - svart


Variant:
  • EXIT Lotus Premium Trampolin ø253cm - svart
  • EXIT Lotus Premium Trampolin ø253cm - grönt

Pris
9226 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 11 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A337548

EAN: 8720289694180

EXIT Lotus Premium Trampolin ø253cm - svart
Texten har översatts automatiskt.
EXIT Lotus Premium Trampolin är en rund trampolin med en skyddande kant och ett förstklassigt säkerhetsnät. Tack vare de unika L-formade fötterna skiljer sig EXIT Lotus Premium studsmatta från andra studsmattor på fötterna. Både design och stabilitet: de L-formade fötterna gör Lotus-ramen superstabil och minskar risken för att tippa omkull även vid de högsta hoppen.

EXIT Lotus Premium-trampolinen har ett förstklassigt säkerhetsnät med en överlappande ingång. Denna barnvänliga ingång stängs automatiskt så att skyddsnätet inte förblir öppet obemärkt. Rören i Premium Safety Net är täckta med högkvalitativt XPE-skum. Precis som andra EXIT-trampoliner har Lotus Premium-trampolinen också EXIT Foot Protection System (FPS). Nätet mellan hoppnätet och skyddskanten förhindrar att barnen fastnar med fötterna mellan fjädrarna.

Det förstklassiga säkerhetsnätet på EXIT Lotus Premium Trampolin har två glasfiberringar och extra starka rör, vilket gör nätet superstramt och mycket stabilt. De dubbla koniska fjädrarna på minst 21,6 cm garanterar ett perfekt hopp och en mjuk landning för erfarna hoppare och äldre barn. Trampolinen har också en stark skyddande kant med ett vattenavvisande PVC-skikt. Sist men inte minst är studsmattans ram galvaniserad och pulverlackerad, vilket innebär att rost och repor inte har någon chans.

Detaljer:
  • Modell: Trampolin på fötterna
  • Med fotskyddssystem
  • Material: PP (polypropylen)
  • Höjd: 258 cm
  • Diameter: ø 253 cm
  • Vikt: 84,5 kg
  • Ålder: från 3 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar din beställning direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige. Du kan alltså välja att få paketet levererat till ditt jobb eller en en vän.

Om du inte är hemma så levereras paketet till en granne alternativt till ett paketombud. Om det är fallet så kommer chauffören att lämna ett meddelande om det i din brevlåda.

Våra bästsäljare

EXIT Lotus Premium Trampolin ø253cm - svart
EXIT Lotus Premium Trampolin ø253cm - svart
9226 kr