EXIT Lotus Classic trampolin ø305cm - grön
NYHET

EXIT Lotus Classic trampolin ø305cm - grön


Variant:
  • EXIT Lotus Classic trampolin ø305cm - svart
  • EXIT Lotus Classic trampolin ø305cm - grön

Pris
7218 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 11 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A337552

EAN: 8720289694517

EXIT Lotus Classic trampolin ø305cm - grön
Texten har översatts automatiskt.
EXIT Lotus Class ic trampolin är en rund trampolin med en skyddande kant och ett skyddsnät. Tack vare de unika L-formade fötterna sticker EXIT Lotus Class ic-trampolin ut från andra trampoliner på fötter. Både design och stabilitet: de L-formade fötterna gör Lotus-ramen superstabil och minskar risken för att tippa omkull även vid de högsta hoppen.

EXIT Lotus Class ic trampolin har ett säkerhetsnät med en överlappande ingång. Denna barnvänliga ingång stängs automatiskt så att skyddsnätet inte förblir öppet obemärkt. Rören i skyddsnätet är täckta med skum. Precis som andra EXIT-trampoliner har Lotus Class ic-trampolin också EXIT Foot Protection System (FPS). Nätet mellan hoppnätet och skyddskanten förhindrar att barnen fastnar med fötterna mellan fjädrarna.

Det eleganta utseendet hos Lotus Class ic trampolin går utöver ramen: en glasfiberring används för att forma säkerhetsnätet så att det blir snyggt och spänt. Trampolinen har dubbla koniska fjädrar som ger en jämn studs. Dessutom har studsmattans skyddsfälg ett skyddande, vattenavvisande PVC-skikt. Trampolinens ram är galvaniserad och pulverlackerad, vilket innebär att rost och repor inte har någon chans.

Detaljer:
  • Modell: Trampolin på fötterna
  • Med fotskyddssystem
  • Material: PP (polypropylen)
  • Höjd: 258 cm
  • Diameter: ø 305 cm
  • Vikt: 70,3 kg
  • Ålder: från 3 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar din beställning direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige. Du kan alltså välja att få paketet levererat till ditt jobb eller en en vän.

Om du inte är hemma så levereras paketet till en granne alternativt till ett paketombud. Om det är fallet så kommer chauffören att lämna ett meddelande om det i din brevlåda.

Våra bästsäljare

EXIT Lotus Classic trampolin ø305cm - grön
EXIT Lotus Classic trampolin ø305cm - grön
7218 kr