Idag: 10x mer babypoints ♡
Idag: 10x mer babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
EXIT Frame Pool ø244x76cm (12v filterpatronpump) - trälook och soltak
NYHET

EXIT Frame Pool ø244x76cm (12v filterpatronpump) - trälook och soltak


Pris
4388 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 11 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A305796

EAN: 8720088267301

EXIT Frame Pool ø244x76cm (12v filterpatronpump) - trälook och soltak
Texten har översatts automatiskt.
EXIT Wood Pool ø244x76cm är en rund rampool med överdrag. Den kompakta poolen är utrustad med en filterpump som standard och sticker ut bland andra pooler med sitt fina trämönster.
Upptäck hur stabil en rund uppbyggnadspool kan vara: den pulverlackerade stålramen och de starka fötterna på EXIT Wood-poolen gör att poolen alltid är stabil och kan användas i flera år. Den medföljande filterpumpen håller vattnet rent och rörligt, så att förorening av vattnet motverkas.

Ett uppfriskande dopp i din pool!

Poolen har ett modern och starkt trämönster på sidoväggen, vilket gör den till ett verkligt blickfång i trädgården. Poolens insida är blå, för att ge den fräscha poolkänslan. EXIT-poolen har starka 3-lagiga väggar av PVC och polyester. Den medföljande filterpumpen håller vattnet fräscht och rörligt och förhindrar förorening av vattnet. Filterpumpen kan enkelt monteras på poolen och filterpatroner används för att uppdatera vattnet.

Multifunktionellt poolskydd

Med EXIT-skydd för pooler är du inte längre beroende av väderprognoser. Täcket säkerställer att ingen smuts kan komma in i vattnet och är samtidigt en hållbar lösning för uppvärmning av vattnet, eftersom solvärmen hålls kvar under täcket. Tältet är mycket lätt att öppna tack vare den unika gångjärnsmekanismen och tack vare den genomskinliga folien kommer du inte att missa något som händer utanför poolen.

En vacker pool i trädgården

Det fina trämönstret och den svarta ramen ger Stone poolen ett unikt utseende och tack vare det naturliga utseendet integreras poolen helt i din trädgård. Poolens insida är blå, vilket ger dig en fräsch poolkänsla. Poolens runda form skapar en mysig atmosfär och gör att du lätt kan ha roligt i din pool med flera personer. Med de runda bassängerna från EXIT Toys har du inte tråkigt för ett ögonblick.

Matchande tillbehör

Det finns olika tillbehör till EXIT-poolen, t.ex. en botten- och täckduk, en klorflottare, testremsor och ett poolrengöringsset för att hålla poolen i optimalt skick. Välj pooler med överdrag från EXIT Toys , ett riktigt måste för din trädgård under sommaren!

Produktdetaljer:
  • Pooler med filterpatronpump
  • Soltak ingår
  • Diameter: ø 244 cm
  • Vikt: 34 kg
  • Simyta: ø 244 x 76 cm
  • Rekommenderat vattendjup: 70 cm
  • Ålder: från 6 år
Ingår som standard:
Svart stål ram för pool ø244 x 76 cm
Brewer liner med bra trämönster
Solskydd ingår
Inklusive filterpump med patron
Reparationssats för fodret ingår
Instruktioner ram pool
Instruktion omslag
Instruktioner pump

Sponsrad

product_detail_ad

Våra bästsäljare

EXIT Frame Pool ø244x76cm (12v filterpatronpump) - trälook och soltak
EXIT Frame Pool ø244x76cm (12v filterpatronpump) - trälook och soltak
4388 kr