EPOCH Games - Super Mario™ Air Hockey

EPOCH Games - Super Mario™ Air Hockey


Pris
357 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A334750

EAN: 5054131073612

EPOCH Games - Super Mario™ Air Hockey
Texten har översatts automatiskt.
Super Mario™ Air Hockey är ett snabbt nöje för hela familjen. Barn och vuxna kan spela spännande hockeymatcher på spelbordet.
En liten fläktmotor under spelplanen skapar en luftström som släpps ut genom många små hål, vilket gör att pucken glider snabbt och smidigt över spelplanen.

Pucken glider över spelplanen och måste skjutas in i motståndarens mål med klubborna. Den första spelaren som gör 15 mål vinner spelet. Målen räknas manuellt från 0 till 15 med hjälp av två resultattavlor.

Förutom det klassiska spelläget finns det ett annat spelläge: "målskytte". Om du tar bort grindarna kan du sätta en annan plattform i deras ställe, på vilken de enskilda Super Mario™ -figurerna från de andra EPOCH-brädspelen kan placeras. Alla figurer från de spel som är markerade med länksystemet passar på den här plattformen. Med lite skicklighet och precision kan du skjuta ner motståndarna.

Svårighetsgraden kan ökas genom att byta puckar (cirkulär, stjärna eller rundad triangel) eller genom att använda olika storlekar på handtagen.

Produktdetaljer:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 53,7 x 7,1 x 34 cm.
  • Storlek på spelplanen: 53 x 53 cm
  • Innehåll: 6 spelfigurer, 6 puckar och 4 tryckare
  • Ålder: Från 4 år
Försiktighet
Inte lämplig för barn under 4 år. Innehåller små delar som kan sväljas. Risk för kvävning!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

EPOCH Games - Super Mario™ Air Hockey
EPOCH Games - Super Mario™ Air Hockey
357 kr