15% på leksaker i outlet 🚂
15% på leksaker i outlet 🚂
Kopiera rabattkoden:
SIV11767
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra rabattkoden
emma & noah krypande filt diamanter grå 120 x 120 cm
Hållbar
emma & noah krypande filt diamanter grå 120 x 120 cm

emma & noah krypande filt diamanter grå 120 x 120 cm


Variant:
  • emma & noah Lekmatta Val Blå 120 x 120 cm
  • emma & noah Lekmatta Patchwork Mint 120 x 120 cm
  • emma & amp noah krypande filtpunkter mint 120 x 120 cm
  • emma & noah krypande filt diamanter grå 120 x 120 cm
  • +2

Pris
823 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A312743

EAN: 4260635092641

emma & noah krypande filt diamanter grå 120 x 120 cm
Texten har översatts automatiskt.
Emma & Noahs krypningsfilt - perfekt för de första upptäcktsresorna! När ditt barns upptäckarlust vaknar och det gör sina första försök att krypa är krypfilten från emma & noah den perfekta följeslagaren. Den är mjuk och generöst vadderad och skyddar ditt barn från kyla.

Det mjuka och gosiga tyget säkerställer ditt barns optimala välbefinnande under utforskningsförsöken och är samtidigt robust och hållbart tack vare den höga kvaliteten på tillverkningen, så att du och ditt barn kommer att ha glädje av den under lång tid. Lätt att sköta och perfekt för att ha med sig på resande fot. Oavsett om du är hemma, i trädgården eller på resan kan den hopvikta krypfilten tas med överallt och läggas ut för att krypa och gosa med de små eller leka med de äldre.

Testad enligt OEKO TEX Standard 100: Säker för spädbarn och fri från skadliga ämnen. Oberoende testat för skadliga ämnen och certifierat enligt den strikta OEKO TEX Standard 100. Mångsidig och robust: Perfekt som krypningsfilt och lekstolsinlägg, samt lämplig som lekfilt för äldre barn. Tack vare det slitstarka bomullstyget är krypfilten en robust följeslagare i många situationer, t.ex. på Outdoor picknick med barnet.

Om den eleganta Design får några fläckar i processen är det inga problem, eftersom emma & noahs krypande filt passar i alla vanliga tvättmaskiner och kan tvättas i upp till 40 °C. Den är redo att användas på nolltid. På så sätt blir det rent och hygieniskt igen på nolltid.

Produktdetaljer:
  • Mått: 120 x 120 cm
  • Tjocklek: 4 cm
  • Yttermaterial: 100 % bomull
  • Fyllning/stoppning: 100 % polyester
  • Föroreningstestade och antiallergiska material
  • Kan tvättas i maskin vid 40°C och är därför särskilt lätt att sköta.
  • Skötselinstruktioner: Inte förtvättad. Tvätta i 40 °C före första användning.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
122 kr
Pris
746 kr

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: emma & noah krypande filt diamanter grå 120 x 120 cm
4.5
40 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 32
 
4 Stjärnor
| 5
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

emma & noah krypande filt diamanter grå 120 x 120 cm
emma & noah krypande filt diamanter grå 120 x 120 cm
823 kr