dantoy BIO Bobsleigh utan bromsar ljusblå
Hållbar

dantoy BIO Bobsleigh utan bromsar ljusblå


Variant:
  • dantoy BIO Bobsleigh utan bromsar ljusblå
  • dantoy BIO Bobsled utan bromsar grönt

Pris
292 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A312322

EAN: 5701217067620

dantoy BIO Bobsleigh utan bromsar ljusblå
Texten har översatts automatiskt.
Lu's tiger Bobsleigh i en ganska ljus gammal blå färg. Stabil och motståndskraftig, även när du åker slalom snabbt på ojämnt underlag. Lätt att dra tack vare repet och handtagen. Stärker barnets balanssinne och fysiska utveckling.

Leksaken av bioplast tillverkas i Danmark av sockerrör. Detta gör att produkten är 100 % återvinningsbar och tillverkad av 100 % förnybara råvaror.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd): 79 cm
  • Utan bromsar
  • Material: bioplast
  • Ålder: från 2 år

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Miljövänlig produktion

Företag med miljövänlig produktion är tillverkare som är medvetna om sitt ekologiska ansvar och agerar därefter. Dessa företag fokuserar på tillverkning av högkvalitativa och hållbara produkter. Detta omfattar inte bara inköp av hållbara råvaror utan även övervakning och optimering av produktionsprocesser. Målet är att använda resurserna så effektivt som möjligt och undvika negativ miljöpåverkan. Det finns också ett antal märkningar som utmärker produkter från hållbar produktion. Det kan till exempel handla om den nordiska svanen, Grüne Knopf eller bluesign.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

dantoy BIO Bobsleigh utan bromsar ljusblå
dantoy BIO Bobsleigh utan bromsar ljusblå
292 kr