chicco S child haklapp med droppbricka 6M+

chicco S child haklapp med droppbricka 6M+


Pris
93 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A314248

EAN: 8058664086511

chicco S child haklapp med droppbricka 6M+
Texten har översatts automatiskt.
Håll ditt barns kläder rena och torra med det vattentäta S child haklappen.Haklappen är justerbar för olika halsstorlekar och följer barnet när det växer. Fläckar kan lätt tvättas bort under rinnande vatten. Tack vare den praktiska smultronsfångaren hamnar de irriterande smulorna inte längre på golvet, utan i S child . Dessutom är haklapparna lätta att rengöra, eftersom de kan tvättas med en svamp eller till och med i diskmaskinen...

Produktdetaljer:
  • BPA-fri
  • Justerbar halsstorlek
  • Smulor fånga upp smulor
  • Diskmaskinsäker

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Chicco

Chicco - Know-how för dig och ditt barn

Chicco, som är en del av Artsana Group, härstammar från Italien och har sedan 1958 varit en ledande tillverkare för babyprodukter. Chicco samarbetar ständigt med forskare och läkare för att utveckla de bästa produkterna för att underlätta livet för dig och ditt barn.

Utöver den populära paraplysulkyn tillverkar Chicco även gåvagnar och lekmattor såväl som produkter för vård och kost. Så upptäck även du vårt breda Chicco sortiment och låt dig överraskas positivt – precis som många andra föräldrar.

Våra bästsäljare

chicco S child haklapp med droppbricka 6M+
chicco S child haklapp med droppbricka 6M+
93 kr