BRIO ® WORLD Tunnel Box Subway Glow in the Dark
Pris
244 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A292425

EAN: 7312350339703

BRIO ® WORLD Tunnel Box Subway Glow in the Dark
Texten har översatts automatiskt.
Släck ljuset för att få tunnellådan och tunnelbanan att lysa i mörkret. Det här tågsetet består av en tvådelad tunnelbana och en specialdesignad tunnel, som båda lyser i mörkret. Lokomotivet och personbilen kan anslutas till varandra med hjälp av magnetförbindelser och har tillräckligt med plats för två flyttbara figurer på BRIO World . Den lekfulla tunneln, som också fungerar som en smart förpackning, har ett genomskinligt tak som gör att du kan se tåget och som ger enkel åtkomst för att förhindra eventuella blockeringar aden .

Produktdetaljer:
  • Mått (bredd x djup x höjd): 23,5 x 7,8 x 7,8 cm
  • delar: 3
  • Ålder: från 3 år

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
211 kr
Pris
244 kr
Pris
339 kr
Pris
652 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Brio

BRIO

BRIO, som grundades i Osby i Skåne, har varit en av baspelarna för svenska leksaker ända sedan slutet på 1800-talet. BRIO har i årtionden lyckats med att hitta balansen mellan nya innovationer och leksaksklassiker.
 
BRIOs mål är att att även våra barnbarn ska känna samma nostalgi som vi gör när vi tänker på BRIO leksaker som vi lekt med då vi var små. Kanske det var en av de ikoniska BRIO järnvägarna eller en BRIO gåvagn?
 
BRIO strävar efter att fortsätta stödja säker utveckling och lärande hos barn och på samma gång underlätta liver för dig som förälder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BRIO ® WORLD Tunnel Box Subway Glow in the Dark
4.5
37 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 28
 
4 Stjärnor
| 8
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

BRIO ® WORLD Tunnel Box Subway Glow in the Dark
BRIO ® WORLD Tunnel Box Subway Glow in the Dark
244 kr