SISTA CHANSEN: 10% rabattkod
SISTA CHANSEN: 10% rabattkod
Kopiera rabattkoden:
WHF8081
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden
BRIO ® terminal för järnvägslastning
Pris
358 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341708

EAN: 7312350339963

BRIO ® terminal för järnvägslastning
Texten har översatts automatiskt.
Med containerkranen kan du ha kontroll över alla tunga containrar vid lastningsanläggningen på BRIO World . Sätt dig på det här stora, gröna järnvägstillbehöret och sätt dig i arbete.

360˚ Kranrörelse: Du tar tag i en av containrarna med den magnetiska kroken, vänder den och skjuter den stora kranen i position över rälsen. "Lite till vänster, lite till höger. Perfekt!" Sänk trälasten med vinschen och säkra den med det röda locket innan du släpper den perfekt på den redan väntande vagnen nedanför. Byggandet är där vi lär oss för livet: Att leka med den här välbekanta containerkranen uppmuntrar barns utveckling genom logiskt tänkande i en miljö med igenkänningsvärde, medan intrikata detaljer som vevar och växlar tränar finmotoriken.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 36 x 14 x 27 cm.
  • 6 stycken
  • Leveransomfattning: 1 containerkran, 1 byggnadsfigur, 2 trälaster, 1 godsvagn, 1 livboj.
  • Ålder: från 3 år

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Brio

BRIO

BRIO, som grundades i Osby i Skåne, har varit en av baspelarna för svenska leksaker ända sedan slutet på 1800-talet. BRIO har i årtionden lyckats med att hitta balansen mellan nya innovationer och leksaksklassiker.
 
BRIOs mål är att att även våra barnbarn ska känna samma nostalgi som vi gör när vi tänker på BRIO leksaker som vi lekt med då vi var små. Kanske det var en av de ikoniska BRIO järnvägarna eller en BRIO gåvagn?
 
BRIO strävar efter att fortsätta stödja säker utveckling och lärande hos barn och på samma gång underlätta liver för dig som förälder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BRIO ® terminal för järnvägslastning
5
10 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 9
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

BRIO ® terminal för järnvägslastning
BRIO ® terminal för järnvägslastning
358 kr