Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

BRIO ® terminal för järnvägslastning
Tillfälligt slutsåld
Pris
335 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341708

EAN: 7312350339963

BRIO ® terminal för järnvägslastning
Texten har översatts automatiskt.
Med containerkranen har du kontroll över alla tunga containrar vid lastningsanläggningen på BRIO World . Sätt dig på det stora, gröna järnvägstillbehöret och sätt dig i arbete.

360˚ kranrörelse: Du tar tag i en av behållarna med magnetkroken, vänder den och trycker in den stora kranen över rälsen. "Lite till vänster, lite till höger. Perfekt!" Sänk trälasten med vinschen och säkra den med det röda locket innan du släpper den perfekt på den redan väntande vagnen nedanför. Byggandet är en plats där vi lär oss för livet: Att leka med den här välkända containerkranen uppmuntrar barnets utveckling genom logiskt tänkande i en miljö med igenkänningsvärde, samtidigt som invecklade detaljer som vevar och brytare tränar finmotoriken.

Produktdetaljer:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 36 x 14 x 27 cm.
  • 6 stycken
  • Leveransens omfattning: 1 containerkran, 1 byggnadsfigur, 2 trälaster, 1 godsvagn, 1 livboj.
  • Ålder: från 3 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Brio

BRIO

BRIO, som grundades i Osby i Skåne, har varit en av baspelarna för svenska leksaker ända sedan slutet på 1800-talet. BRIO har i årtionden lyckats med att hitta balansen mellan nya innovationer och leksaksklassiker.
 
BRIOs mål är att att även våra barnbarn ska känna samma nostalgi som vi gör när vi tänker på BRIO leksaker som vi lekt med då vi var små. Kanske det var en av de ikoniska BRIO järnvägarna eller en BRIO gåvagn?
 
BRIO strävar efter att fortsätta stödja säker utveckling och lärande hos barn och på samma gång underlätta liver för dig som förälder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BRIO ® terminal för järnvägslastning
5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare