Endast idag: 10x babypoints ♡
Endast idag: 10x babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
BRIO ® Spårpaket berg och dal
Pris
318 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341706

EAN: 7312350339956

BRIO ® Spårpaket berg och dal
Texten har översatts automatiskt.
Ascending Curve s spåruppsättning tar ditt järnvägsäventyr till helt nya höjder. Dessa vridna, uppåt- och nedåtgående rälsar ger fart, höjd och färgklick till din järnväg. Använd den här banan ensam som en sluten krets eller integrera den i en annan BRIO World bana för ännu mer höjd, hastighet och skoj.Produktdetaljer:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 34 x 13 x 14 cm.
  • 16-delar
  • Leveransomfattning: 2 x stigande kurvskenor av plast, 2 x stigande kurvstöd, 2 x stigande skenor av trä, 4 x kurvskenor av trä, 6 x stödpelare.
  • Ålder: från 3 år

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
182 kr
Pris
158 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Brio

BRIO

BRIO, som grundades i Osby i Skåne, har varit en av baspelarna för svenska leksaker ända sedan slutet på 1800-talet. BRIO har i årtionden lyckats med att hitta balansen mellan nya innovationer och leksaksklassiker.
 
BRIOs mål är att att även våra barnbarn ska känna samma nostalgi som vi gör när vi tänker på BRIO leksaker som vi lekt med då vi var små. Kanske det var en av de ikoniska BRIO järnvägarna eller en BRIO gåvagn?
 
BRIO strävar efter att fortsätta stödja säker utveckling och lärande hos barn och på samma gång underlätta liver för dig som förälder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BRIO ® Spårpaket berg och dal
5
4 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

BRIO ® Spårpaket berg och dal
BRIO ® Spårpaket berg och dal
318 kr