BRIO ® Smart Tech Sound äventyr järnvägsövergång

BRIO ® Smart Tech Sound äventyr järnvägsövergång


Pris
280 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341701

EAN: 7312350339659

BRIO ® Smart Tech Sound äventyr järnvägsövergång
Texten har översatts automatiskt.
Uppmärksamhet, fara framför oss! Ta med dina leksakståg på äventyr med Smart Tech Sound Danger Cross ing. Plankorsning: Den här bergiga plankorsningen har sammankopplade barriärer som rör sig upp och ner tillsammans, precis som en riktig plankorsning. För ännu mer spänning har korsningen också en trasig räls som får tågen att vingla när de går över.

Smarta funktioner: Tillsammans med det interaktiva lokomotivet med inspelningsfunktion (ingår inte) använder det Smart Tech-ljudteknik för att upptäcka om säkerhetsbarriärerna är upp eller ner. Om de är uppåt stannar lokomotivet för att varna för sin ankomst med blinkande röda lampor och ett horn. När plankorsningsbarriärerna har sänkts signalerar lokomotivet automatiskt sin avfärd med grönt ljus och kör försiktigt över de trasiga rälsen. Tunnel med faror och åtgärder: Under resan ska du dock också ta en titt på din omgivning. Danger Action Tunnel ger ett extra inslag av lek och spänning med farliga miljöljud som fallande stenar och jordbävningar. Om du ansluter lokomotivet med inspelningsfunktion till Smart Tech Sound App kan fler fantastiska ljudeffekter spelas in på både Danger Cross ing och Action Tunnel.

Barnet kan till och med spela in sina egna ljud och hitta på en helt ny berättelse. Ingår i BRIO World : För att använda ljudfunktionerna måste produkten användas tillsammans med Smart Tech Sound-lokomotivet med inspelningsfunktion (ingår inte). Smart Tech Sound Danger Cross ing kan dock också användas med alla andra lokomotiv och fordon från BRIO World , men i detta fall utan ljud.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 30 x 7 x 20 cm.
  • Set i 5 delar
  • Leveransomfattning: 1x farlig korsning, 1x farlig åtgärdstunnel, 1x S child med stenfall, 2x ramper.
  • Ålder: från 3 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Brio

BRIO

BRIO, som grundades i Osby i Skåne, har varit en av baspelarna för svenska leksaker ända sedan slutet på 1800-talet. BRIO har i årtionden lyckats med att hitta balansen mellan nya innovationer och leksaksklassiker.
 
BRIOs mål är att att även våra barnbarn ska känna samma nostalgi som vi gör när vi tänker på BRIO leksaker som vi lekt med då vi var små. Kanske det var en av de ikoniska BRIO järnvägarna eller en BRIO gåvagn?
 
BRIO strävar efter att fortsätta stödja säker utveckling och lärande hos barn och på samma gång underlätta liver för dig som förälder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BRIO ® Smart Tech Sound äventyr järnvägsövergång
4.5
11 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 9
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

BRIO ® Smart Tech Sound äventyr järnvägsövergång
BRIO ® Smart Tech Sound äventyr järnvägsövergång
280 kr