Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

BRIO ® Smart Tech Sound äventyr järnvägsövergång
Tillfälligt slutsåld

BRIO ® Smart Tech Sound äventyr järnvägsövergång


Pris
264 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341701

EAN: 7312350339659

BRIO ® Smart Tech Sound äventyr järnvägsövergång
Texten har översatts automatiskt.
Uppmärksamhet, fara framför oss! Ta med dina leksakståg på äventyr med Smart Tech Sound Danger Cross ing. Plankorsning: Den här bergiga plankorsningen har sammankopplade barriärer som rör sig upp och ner tillsammans, precis som en riktig plankorsning. För att göra det ännu mer spännande har korsningen också en trasig räls som gör att tågen vinglar när de kör över den.

Smarta funktioner: Tillsammans med det interaktiva lokomotivet med inspelningsfunktion (ingår inte) använder den Smart Tech-ljudteknik för att upptäcka om säkerhetsbarriärerna är upp eller nedfällda. Om de är uppe stannar lokomotivet och varnar för deras ankomst med blinkande röda lampor och ett horn. När plankorsningshindren har sänkts signalerar lokomotivet automatiskt sin avgång med grönt ljus och kör försiktigt över de trasiga rälsen. Tunnel för faror och åtgärder: Under resan bör du dock också titta på din omgivning. Danger Action Tunnel ger extra lek och spänning med farliga miljöljud som t.ex. fallande stenar och jordbävningar. Om du ansluter lokomotivet med inspelningsfunktion till Smart Tech Sound-appen kan du spela in fler fantastiska ljudeffekter på både Danger Cross ing och Action Tunnel.

Barnet kan till och med spela in sina egna ljud och hitta på en helt ny berättelse. En del av BRIO World : För att kunna använda ljudfunktionerna måste produkten användas tillsammans med Smart Tech Sound Locomotive med inspelningsfunktion (ingår inte). Smart Tech Sound Danger Cross ing kan dock också användas med alla andra lok och fordon från BRIO World , men då utan ljud.

Produktdetaljer:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 30 x 7 x 20 cm.
  • 5-delat set
  • Leveransens omfattning: 1x farlig korsning, 1x farlig åtgärdstunnel, 1x S child med stenfall, 2x ramper.
  • Ålder: från 3 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Brio

BRIO

BRIO, som grundades i Osby i Skåne, har varit en av baspelarna för svenska leksaker ända sedan slutet på 1800-talet. BRIO har i årtionden lyckats med att hitta balansen mellan nya innovationer och leksaksklassiker.
 
BRIOs mål är att att även våra barnbarn ska känna samma nostalgi som vi gör när vi tänker på BRIO leksaker som vi lekt med då vi var små. Kanske det var en av de ikoniska BRIO järnvägarna eller en BRIO gåvagn?
 
BRIO strävar efter att fortsätta stödja säker utveckling och lärande hos barn och på samma gång underlätta liver för dig som förälder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BRIO ® Smart Tech Sound äventyr järnvägsövergång
4.5
6 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare