Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

BRIO ® Disney Prince ss Dream Castle Railway Set
Tillfälligt slutsåld

BRIO ® Disney Prince ss Dream Castle Railway Set


Pris
840 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A319675

EAN: 7312350333121

BRIO ® Disney Prince ss Dream Castle Railway Set
Texten har översatts automatiskt.
Med prinsessorna Törnrosa, Belle och Askungen öppnar sig en sagovärld med det 18-delade tågsetet BRIO Disney Prince ss Dream Castle.

Det rosa tåget passerar genom den stora porten in på slottets gård - prinsessorna väntar redan på besök.
Slottet kan öppnas upp som ett dockhus, och de rymliga rummen l aden inbjuder barnen att sjunga, dansa och leka med kreativa figurer. Från det högsta tornet går du ner för den glittrande slottsrutschbanan igen för att snabbt ta dig tillbaka till tåget, där nästa äventyr redan väntar.
Med det här förtrollande setet kan barnen leva ut sin kreativitet under rollspel. Samtidigt är det bra att bygga och leka med banorna för att uppmuntra till logiskt tänkande och träna finmotoriken. Det här härliga och färgglada setet innehåller ett underbart prinsesseslott, tre Disney Prince ss-figurer, träspår, ett prinsesslokomotiv med vagn och tillbehör.

Produktdetaljer:
  • Lås med gångjärn
  • 18 stycken
  • Leveransens omfattning: prinsesseslott, järnvägstillbehör, träskenor, prinsesslokomotiv med vagnsgong och tre Disney Prince ss-figurer.
  • Ålder: från 3 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Brio

BRIO

BRIO, som grundades i Osby i Skåne, har varit en av baspelarna för svenska leksaker ända sedan slutet på 1800-talet. BRIO har i årtionden lyckats med att hitta balansen mellan nya innovationer och leksaksklassiker.
 
BRIOs mål är att att även våra barnbarn ska känna samma nostalgi som vi gör när vi tänker på BRIO leksaker som vi lekt med då vi var små. Kanske det var en av de ikoniska BRIO järnvägarna eller en BRIO gåvagn?
 
BRIO strävar efter att fortsätta stödja säker utveckling och lärande hos barn och på samma gång underlätta liver för dig som förälder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BRIO ® Disney Prince ss Dream Castle Railway Set
4.5
7 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 6
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare