BRIO ® bordsfotboll-pinballmaskin

Pris
617 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A291601

EAN: 7312350340198

BRIO ® bordsfotboll-pinballmaskin
Texten har översatts automatiskt.
Pinballmaskinen för bordfotboll är ett spännande spel för två spelare med en blandning av vackra design och roliga funktioner. Vinnare. Om du vill öka utmaningen kan du använda spinnarna, vilket kan du påverka hastigheten på metallbollarna och styra dem i oväntade riktningar. När spelet är över lagras metallbollarna i ett doldt fack under resultattavlan.

Produktuppgifter:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 53,2 x 34,5 x 9,5 cm
  • För två spelare
  • Ålder: från 6 år
Uppmärksamhet
Passar inte för barn under tre år. Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Brio

BRIO

BRIO, som grundades i Osby i Skåne, har varit en av baspelarna för svenska leksaker ända sedan slutet på 1800-talet. BRIO har i årtionden lyckats med att hitta balansen mellan nya innovationer och leksaksklassiker.
 
BRIOs mål är att att även våra barnbarn ska känna samma nostalgi som vi gör när vi tänker på BRIO leksaker som vi lekt med då vi var små. Kanske det var en av de ikoniska BRIO järnvägarna eller en BRIO gåvagn?
 
BRIO strävar efter att fortsätta stödja säker utveckling och lärande hos barn och på samma gång underlätta liver för dig som förälder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BRIO ® bordsfotboll-pinballmaskin
4.5
31 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 22
 
4 Stjärnor
| 8
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

BRIO ® bordsfotboll-pinballmaskin
BRIO ® bordsfotboll-pinballmaskin
617 kr