10% Personalrabatt ❕
10% Personalrabatt ❕
kopiera koden:
GUL4211
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra rabatten

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

BIBS nappkedja moln/järn
Hållbar
BIBS nappkedja moln/järn
Tillfälligt slutsåld

Pris
149 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A345895

EAN: 5713795220779

BIBS nappkedja moln/järn
Texten har översatts automatiskt.
Snuttekedjan från BIBS är ett oumbärligt tillbehör som gör din babys vardag lite enklare. Snutteklämmorna är enkla att använda - fäst helt enkelt Metal lclipet på ett av ditt barns kläder så förhindrar du att snutten försvinner. Det förhindrar också att nappen faller ner på golvet och blir smutsig. På det hela taget en praktisk produkt för hemmet, barnvagnen eller på resande fot.

Våra nappklämmor är vävda i en klassisk retrolook i vackra nordiska färger. Det här är produkten för dig som vill kombinera funktionalitet med skönhet Design - och den passar perfekt till din babys BIBS-favoritdocka.

Bruksanvisning:
Snutteklämman ska användas när ditt barn är under uppsikt. Den ska endast fästas på kläder. Den ska inte användas när barnet ligger i en spjälsäng. Den får inte användas som leksak eller bitring. Knyt den inte runt barnets hals och använd inte nappkedjan när barnet är obevakat. Kontrollera noggrant före varje användning. Kassera vid första tecken på skador. Förläng aldrig napphållaren! Fäst den aldrig på snören, band, snören eller lösa kläder.

Produktdetaljer:
  • Design : Moln/järn
  • Lämplig för nappar med eller utan ring
  • Nickelfria Metal lclips som enkelt fästs på barnets kläder.
  • Består av 22 cm för att uppfylla särskilda regler och standarder.
  • Testad i enlighet med gällande säkerhetskrav i Europa och standarden EN 12586 + A1:2011.
  • Tillverkad i Danmark

Produktmaterial:
  • Nickelfri Metal lclip

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BIBS nappkedja moln/järn
4.5
122 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 93
 
4 Stjärnor
| 24
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare