BIBS Bib Totalt från 6 månader Sage
Pris
161 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A345890

EAN: 5713795204670

BIBS Bib Totalt från 6 månader Sage
Texten har översatts automatiskt.
Bibs bibs är inspirerade av den klassiska babyoverallen och kan öppnas framtill med knappar, därav namnet NAme Overall bib. Den har den klassiska BIBS Reto- Nordic -deisgn och- fabren on

Materialet i vår Oberall har valts ut med omsorg för att säkerställa att det är bekvämt för barn och lätt att rengöra. Det är extremt slitstarkt och motståndskraftigt mot olja, fett och livsmedelsfärger.

Haklapparna har en praktisk ficka på framsidan för att fånga upp rester och skydda barnets kläder så mycket som möjligt. På så sätt kan mer av barnets mat hamna i din mun än på golvet. Dessutom har haklappen utformats för att passa barnets anatomi så att det kan röra sina armar fritt och ändå sitta bekvämt runt barnets mage.

Öppningen är placerad på framsidan av haklappen för att förhindra att hår eller kläder fastnar. Bibben kan enkelt justeras i tre olika storlekar för att passa de små perfekt. Framfickan är utformad så att den är tillräckligt mjuk för att kunna tryckas mellan barnet och bordet.

Haklapparna är tillverkade av 100 % säkert TPU av livsmedelskvalitet, ett miljövänligt material med perfekt flexibilitet. TPU har samma fantastiska egenskaper som silikon, men är bättre för miljön eftersom det både är mer miljövänligt att utveckla och lättare att göra sig av med/återvinna än silikon.

Produktdetaljer:
  • Design : Sage
  • Från 6 månader
  • Tillverkad i Danmark

Produktmaterial:
  • TPU är hållbart, giftfritt, 100 % återvinningsbart och biologiskt nedbrytbart.
  • 100 % fri från BPA och ftalater
  • 100 % säkert, livsmedelssäkert material
  • 100 % återvinningsbar

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BIBS Bib Totalt från 6 månader Sage
5
16 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 14
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

BIBS Bib Totalt från 6 månader Sage
BIBS Bib Totalt från 6 månader Sage
161 kr