Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

BeSafe  iZi Flex FIX i-Size Peak Mesh
Tillfälligt slutsåld

Pris
3899 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A308102

EAN: 7072754012212

BeSafe iZi Flex FIX i-Size Peak Mesh
Texten har översatts automatiskt.
Barnstolen iZi Flex FIX i-Size för kategorin i-Size : Från 100 till 150 cm kroppshöjd, fick betyget 1,9 (GODT) i testet 06/2018 av Stiftung Warentest.

Den perfekta kombinationen av säkerhet och flexibilitet
BeSafe iZi Flex FIX i-Size : en bilbarnstol för barn från 100 till 150 cm, godkänd enligt den senaste UN R129-02 teststandarden. Den här r evolution äre-stolen för barn från 4 år kombinerar enastående säkerhet, maximal komfort och många praktiska funktioner med en Design , som gör det möjligt för upp till tre personer i alla åldrar att sitta sida vid sida.

Den första bilbarnstolen på marknaden som uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna.
BeSafe evolution iZi Flex FIX i-Size är den första bilbarnstolen som uppfyller de senaste säkerhetskraven i teststandarden UN R129-02. Den här bilbarnstolen har utvecklats med tanke på de europeiska vägarna och skyddar därför barnet med säkerhetsfunktioner som går längre än kraven i teststandarden. Tack vare sina sofistikerade funktioner för komfort, säkerhet och flexibelt utrymme har iZi Flex FIX i-Size redan innan den lanserades på marknaden vunnit det prestigefyllda Kind + Jugend Innovation Award i kategorin " World of Travelling Kids".

Utmärkt säkerhet
BeSafe iZi Flex FIX i-Size är godkänd enligt den senaste teststandarden UN R129-02, som ställer höga säkerhetskrav på bilbarnstolar i den senaste kategorin från 100 cm. För att ge ditt barn högsta möjliga säkerhet är iZi Flex FIX i-Size utrustad med tredubbelt sidokrockskydd och ett specialformat huvudstöd för säkerhet och komfort.

Förutom den dynamiska trampolineffekttekniken och SIP-bumpers är den beprövade och testade BeSafe SIP+-innovationen är en del av iZi Flex FIX tredubbla sidokrockskydd i-Size . Sätet har redan klarat de krävande godkännandetesterna enligt UN R129-02-standarden utan SIP+, men den här extra säkerhetsfunktionen hjälper till att ytterligare absorbera kollisionskrafterna vid en sidokollision genom att deformeras som en bils skrynkelzon och minska rörelsen åt sidan.

Vår erfarenhet av den BeSafe Vår erfarenhet av graviditetsselen inspirerade oss till att utveckla höftbältesguiden, som hjälper till att hålla höftbältet i ett optimalt läge och gör bilresorna bekvämare. Genom att göra höftbältets guide av mjuka material och fälla den platt på sidan är det okomplicerat att komma in och ut, och en så kallad Fid-Lock-magnet gör det enkelt och säkert att öppna och stänga. Låsbara axelbandsstyrningar säkerställer också att axelbandet alltid är på rätt höjd.

För att göra det enkelt och säkert att spänna fast sig har iZi Flex FIX i-Size tagit bort onödiga selehorn eller "armstöd", eftersom dessa ofta innebär en risk för felaktig placering av selen.

Komfort
Den speciella V-huvudstödsformen på iZi Flex FIX i-Size , den lätt justerbara vilopositionen och det faktum att sätet växer från 100 till 150 cm gör körningen särskilt bekväm för ditt barn. BeSafe PAD+ innovation hjälper till att dämpa den skarpa kanten på bilens axelbälte.

Samtidigt är installation och användning också bekvämt för föräldrarna, eftersom handtagen för höjdjustering kan användas från båda sidor och de låsbara armarna på Isofix gör det till och med möjligt att nå ISOfix förankringar som sitter djupt ner i klädseln. Eftersom armarna på Isofix kan förvaras i iZi Flex FIX i-Size kan sätet också installeras flexibelt i fordon utan Isofix -förankring.

Unik flexibilitet i utrymmet
iZi Flex FIX i-Size anpassar sig till familjens behov. Genom att ta bort SIP-stötfångarna på insidan av bilen kan du placera upp till tre personer sida vid sida. Mer utrymme - lika säkert.

Tekniska detaljer:
  • Barnets längd: 100 till 150 cm (ca 4 till 12 år)
  • Körriktning: Framåtriktad
  • Montering: trepunktsbälte eller Isofix i kombination med trepunktsbälte.
  • Sätets vikt: 7 kg
  • Mått (längd x bredd x höjd): 42 x 52 x 64 cm (i lägsta höjdläge för nackstödet och med SIP-stötfångare).
  • Bredd utan SIP-stötfångare: 44 cm
  • Sitthöjd i högsta höjdläge för nackstödet: 82 cm

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
159 kr
Pris
1549 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

BeSafe

BeSafe – för ditt barns säkerhet

I många år har BeSafe varit en ledande tillverkare av bilbarnstolar i över 40 olika länder. Det norska företaget har sitt huvudkontor och en fabrik i Krøderen, ca 10 mil väst om Oslo. Besafes moderbolag började egentligen år 1919 med sadeltillverkning, men över tid valde BeSafe att ”sadla om” och fokusera på produkter för trafiksäkerhet. BeSafe erbjuder idag många modeller av framåtvända bältesstolar och bakåtvända babyskydd, där de populäraste modellerna är BeSafe Izi Go och BeSafe Izi Plus. De bakåtvända babyskydden garanterar maximal säkerhet även för den nyfödda. Med BeSafe Isofix är det också enkelt att kunna ta med babyskyddet samtidigt som du tack vare den gröna symbolen alltid kan vara säker på att bilstolen är monterad på rätt sätt.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BeSafe iZi Flex FIX i-Size Peak Mesh
5
97 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 84
 
4 Stjärnor
| 9
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare