Tillbehör till skola & förskola 🎒
Tillbehör till skola & förskola 🎒
10% rabattkod:
OUT13125
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra din rabatt
BERG Pedal Go-Kart Buzzy Police
Pris
2219 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A342414

EAN: 8715839086102

BERG Pedal Go-Kart Buzzy Police
Texten har översatts automatiskt.
Buzzy-serien är lämplig för barn i åldrarna 2 till 5 år. Buzzy Beat z och Buzzy Police är utrustade med en fantastisk ljudlåda!

BERG Buzzy står stadigt på marken tack vare sina 4 hjul. Jämfört med trehjulingar har Buzzy en utmärkt stabilitet. Om du kör snabbt och skarpt i en kurva på en trehjuling är det lättare att välta och falla. Eftersom gokartbilen har fyra hjul ligger tippningspunkten mycket längre ut och längre bort från tyngdpunkten. Detta gör det praktiskt taget omöjligt att ramla ur gokartbilen, vilket gör att många kilometer kan köras på ett säkert sätt.

Den här gokartbilen kan köra framåt och bakåt. Sätet är också justerbart i tre steg. Till skillnad från en trehjuling är det Pedal e och ratten som manövreras separat. Detta innebär att Pedal e inte rör sig när du styr och att fötterna alltid stannar snyggt på Pedal en. Körning och styrning påverkar inte varandra, vilket ökar spelglädjen enormt.

För Buzzy-gokartbilen är EVA-däck den perfekta ersättningen för traditionella inner- och yttertuber av gummi. Tack vare den rätta sammansättningen är EVA-däck lika slitstarka som traditionella gummidäck, men de kan aldrig tappa luft.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 83 x 49 x 50 cm
  • Material: stål
  • Användning av barnvänliga och högkvalitativa material
  • Uppfyller de strängaste säkerhetskraven
  • Ålder: Från 2 år
Uppmärksamhet
Det krävs vuxenövervakning. Denna produkt får inte användas på allmänna vägar. Gör inga skarpa svängar när du kör i hög hastighet. Gokart kan tippa över! Se upp för lösa hängande kläder som halsdukar och skosnören. De kan fastna i rörliga delar, vilket kan leda till olyckor. Kör aldrig under påverkan av alkohol, droger eller mediciner som kan ha en negativ inverkan på reaktionstiden eller förståelsen.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
187 kr
Pris
119 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BERG Pedal Go-Kart Buzzy Police
5
11 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 11
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

BERG Pedal Go-Kart Buzzy Police
BERG Pedal Go-Kart Buzzy Police
2219 kr