Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

BERG Biky City Blue Handbroms
Tillfälligt slutsåld
Pris
1669 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343205

EAN: 8715839085372

BERG Biky City Blue Handbroms
Texten har översatts automatiskt.
Föredrar du den klassiska versionen? Eller föredrar du att vara smutsig i gräs och lera?

BERG har det perfekta hjulet för dig!
BERG Biky har ett iögonfallande, robust utseende tack vare den slående Design och den dubbla framgaffeln. Hjulet är tillverkat av lättviktsmagnesium och har en styrvinkelbegränsare, en justerbar sadel och bekväma luftfyllda däck.

Genom att använda modern ster tillverkningsteknik och lättviktsmagnesium har BERG lyckats utveckla en exceptionellt stabil ram med mycket låg vikt. Detta gör hjulet lätt att hantera, men framför allt lätt att cykla.

Förbered dig på att cykla självständigt med Biky löparcykeln! Att balansera på två hjul och samtidigt lära sig att styra är en utmaning i unga år. För att förhindra plötslig överstyrning av styret har BERG Biky utrustats med en styrvinkelbegränsare som kan ställas in på en inställning för nybörjare eller en för avancerade förare. Biky City blue, Cross blue och Cross grey finns även med handbromsar för ännu mer säkerhet.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 89 x 42 x 51 cm.
  • Lämplig för kroppsstorlekar: 85 till 115 cm
  • Sadelhöjd: 29,5 till 32 cm
  • Användning av barnvänliga och högkvalitativa material.
  • Lämplig för både inomhus och utomhusbruk
  • Uppmuntrar ditt barn att leka
  • Ålder: Från 2 till 5 år

    Sponsrad

    product_detail_ad

    Tillbehör

    Pris
    180 kr

    Fraktinformation

    Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

    Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

    Våra bästsäljare