babybay Madrass Intense AngelWave för Maxi/Boxspring silver

babybay Madrass Intense AngelWave för Maxi/Boxspring silver


Pris
978 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A265226

EAN: 4260472557082

babybay Madrass Intense AngelWave för Maxi/Boxspring silver
Texten har översatts automatiskt.
Den perfekta madrassen måste balansera temperaturen, säkerställa konstant luftväxling och absorbera fukt, allt detta kombinerar madrassen babybay ® Intense AngelWave ® och garanterar därmed en vilsam och viktlös sömn som på moln nio. Det innovativa hygienöverdraget i babybay ® Intense AngelWave ® förhindrar effektivt och tillförlitligt att fukt och luftfuktighet tränger in, men är ändå luftgenomsläppligt. Du behöver inget extra vattenavvisande skydd! Dessutom absorberar kolfibern i Intense -huvudet de elektroner som byggs upp i kroppen och släpper ut dem i luften, vilket leder till lägre kortisolnivåer (stresshormon). Detta gör att kroppen kan frigöra mer av sömnhormonet melatonin, vilket leder till en sundare och lugnare sömn. Gelskummet Angel pearl ® ger optimal Balance från mild tryckavlastning, stöd och temperaturutjämning. Angel pearl ® gel comfort foam med sin öppencellsstruktur erbjuder den perfekta grunden för en optimal kroppstemperaturbalans. Effektiv fuktupptagning och hög luftcirkulation ger en fräsch och behaglig sovkänsla - under alla årstider. De vertikala klimatkanalerna i gel- och komfortskumkärnan säkerställer ökad luftcirkulation och är exakt anpassade till ventilationsslitsarna i basplattan babybay . Den förbättrade syretillförseln förhindrar farlig värmeutveckling. Skumkärnan anpassar sig perfekt till din favorits kroppsform tack vare den genomtänkta quiltningen av överdraget i stjärnor design , har en stödjande effekt och säkerställer därmed en djup, lång, vilsam och drömlik babysömn. Ditt barn kommer att känna sig helt lugn. Överdraget kan enkelt tas av när som helst tack vare den tresidiga dragkedjan och kan tvättas i upp till 30 °C. babybay ® Intense AngelWave ® - den perfekta skönhetsmadrassen med andningsbart fuktskydd. Alla madrasser är testade för skadliga ämnen och har tilldelats certifikatet "Confidence in Textiles" enligt Ökotex Standard 100 Class 1 for babies (12.0.03346).

Produktdetaljer:
 • Mått: bredd x längd x höjd 49,5 x 89 x 6 cm
 • Material: 52 % polyester, 47 % Tencel, 1 % bomull.
 • Fyllningsmaterial: Öppet poröst, andningsbart, tvådelat komfort- och gelskum med vertikala klimatkanaler.
 • Anpassad till den liggande ytan
 • Optimal tryckavlastning
 • Optimal temperaturbalans och fuktabsorption
 • Medicott®-överdrag med stjärnsudd
 • Behagligt mjukt, vadderat, andningsbart hygienöverdrag med fuktskyddande funktion och innovativ Intense finish.
 • Införd kolfiber absorberar elektroner från barnets kropp och släpper ut dem i luften.
 • Intense överdrag med stjärnkviltning
 • Avtagbar genom tre-sidig dragkedja
 • Maskintvättbar upp till 30 °C
 • Testat för skadliga ämnen och tilldelats certifikatet "Confidence in Textiles" enligt Ökotex Standard 100 klass 1 för spädbarn (12.0.03346).
 • Madrass som passar till babybay Maxi/Boxspring extrasäng

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Babybay

Babybay Sidosäng – Barnens egna säng med föräldrarna i närheten

Babybay erbjuder innovativa sängar som låter bebisen ha sin egen säng men samtidigt sova bredvid föräldrarna. Babybays koncept har i mer än 10 år övertygat mer än en halv miljon föräldrar i hela Europa.

Sidosängen är enkel att använda, justerbar i höjden och kan enkelt fästas på de flesta sängar. Babybay är FSC-godkända och tillverkar sängar av hållbar bok. Upptäck vårt stora urval av produkter från Babybay!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: babybay Madrass Intense AngelWave för Maxi/Boxspring silver
5
67 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 57
 
4 Stjärnor
| 8
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

babybay Madrass Intense AngelWave för Maxi/Boxspring silver
babybay Madrass Intense AngelWave för Maxi/Boxspring silver
978 kr