Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

babybay Madrass Intense AngelWave för Comfort / Boxspring Comfort silver
Tillfälligt slutsåld

babybay Madrass Intense AngelWave för Comfort / Boxspring Comfort silver


Pris
1068 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A265265

EAN: 4260472557242

babybay Madrass Intense AngelWave för Comfort / Boxspring Comfort silver
Texten har översatts automatiskt.
Den perfekta madrassen måste stödja ditt barns kropp och balansera temperaturer, säkerställa konstant luftutbyte och transportera fukt. Madrassen babybay ® Intense AngelWave ® kombinerar allt detta och garanterar därmed en vilsam och viktlös sömn som på moln. Det innovativa hygienöverdraget på babybay ® Intense AngelWave ® förhindrar effektivt och tillförlitligt att väta och fukt tränger in, men är fortfarande genomsläppligt för luft. Du behöver inget extra vattenavvisande överdrag! Dessutom absorberar kolfibern i skyddet Intense de elektroner som byggts upp i kroppen och släpper ut dem i den omgivande luften, vilket leder till lägre kortisolnivåer (stresshormon). Kroppen kan därmed frigöra mer av sömnhormonet melatonin och därmed bevisligen uppnå en hälsosammare och lugnare sömn.AngelFlex® gelskum ger den optimala Balance av mild tryckavlastning, stöd och temperaturutjämning. Med sin öppna cellstruktur ger AngelFlex® gelkomfortskum den perfekta grunden för optimal kroppstemperaturbalans. Effektiv fukttransport och hög luftcirkulation ger en fräsch och behaglig sovkänsla - oavsett årstid.De vertikala klimatkanalerna i gel- och komfortskumkärnan säkerställer en bättre syreförsörjning genom ökad luftcirkulation och är exakt anpassade till ventilationsspringorna på liggytan babybay . Detta förhindrar att värme byggs upp. Skumkärnan med den innovativt integrerade vågkonturen anpassar sig perfekt till favoritens kroppsform tack vare den genomarbetade quiltningen av överdraget, har en stödjande effekt och säkerställer därmed en djup, vilsam och drömlik babysömn. Överdraget kan enkelt tas av när som helst tack vare den tresidiga dragkedjan och kan tvättas i maskin i upp till 60°C. babybay ® Intense AngelWave ® - den bästa babybay ® feelgood-madrassen någonsin är tillverkad enligt den senaste DIN EN 16890-standarden, testad för skadliga ämnen och tilldelad "Confidence in Textiles"-certifikatet enligt Ökotex Standard 100 Klass 1 för spädbarn (Nr. 12.0.03346).

Produktdetaljer:
 • Madrass lämplig för babybay ® extrabädd Comfort / Boxspring Comfort
 • Innovativ - Kolfibern som ingår i överdraget absorberar elektroner från barnets kropp och släpper ut dem i den omgivande luften. Detta sänker kortisolnivån (stresshormon) och mer melatonin (sömnhormon) frigörs.
 • Gelteknologi - Den öppenporiga, andningsaktiva, tvådelade komfort- och AngelFlex gelskumkärnan med vertikala klimatkanaler anpassade till liggytan säkerställer en optimal Balance av mild tryckavlastning, stöd och temperaturutjämning.
 • Vågkontur - Den innovativa vågkonturen på madrassens kärna ger optimal liggkomfort och extra horisontell ventilation - så att din lilla älskling inte behöver sakna något.
 • Exakt passform - Överdraget med stjärnquiltning anpassar sig perfekt till barnets kroppsform. Överdraget är avtagbart med en tresidig dragkedja och maskintvättbart upp till 60°C samt lämpligt för allergiker
 • Det bästa för ditt barn - Madrassen passar perfekt i din babybay ® extrasäng och är tillverkad enligt den senaste standarden DIN EN 16890 samt testad för skadliga ämnen och tilldelad certifikatet Confidence in Textiles (No. 12.0.03346) enligt Ökotex 100 Klass 1 för spädbarn.
Material & skötsel:
 • Material yttertyg: 52% polyester, 47% Tencel, 1% kol.
 • Bottenmaterial: volym fleece 100% polyester
 • Maskintvättbar upp till 60°C skonsam
Mått & vikt:
 • Längd: 89 cm
 • Bredd: 45 cm
 • Höjd: 6 cm
 • Vikt: ca 0,79 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

Märke

Babybay

Babybay Sidosäng – Barnens egna säng med föräldrarna i närheten

Babybay erbjuder innovativa sängar som låter bebisen ha sin egen säng men samtidigt sova bredvid föräldrarna. Babybays koncept har i mer än 10 år övertygat mer än en halv miljon föräldrar i hela Europa.

Sidosängen är enkel att använda, justerbar i höjden och kan enkelt fästas på de flesta sängar. Babybay är FSC-godkända och tillverkar sängar av hållbar bok. Upptäck vårt stora urval av produkter från Babybay!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: babybay Madrass Intense AngelWave för Comfort / Boxspring Comfort silver
5
44 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 40
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare