Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
AXKID Bilbarnstol ONE+ 2 Granit Melange
Variant:
  • AXKID Bilbarnstol ONE+ 2 Tar
  • AXKID Bilbarnstol ONE+ 2 Granit Melange
  • AXKID Bilbarnstol ONE+ 2 Brick Melange
  • AXKID Bilbarnstol ONE+ 2 Tile Melange

Pris
8499 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A362333

EAN: 7350057586693

AXKID Bilbarnstol ONE+ 2 Granit Melange

Axkid ONE+ 2 är den enda ISOFIX-bilstolen på marknaden som tillåter bakåtvänt åkande upp till ca. 7 års ålder (40-125 cm/23kg). Enkel och säker installation på 30 sek. Ger det bästa benutrymmet på marknaden, men har ändå flexibiliteten att bli en av de mest kompakta bakåtvända bilbarnstolarna på marknaden.

Den säkraste bilbarnstolen vi någonsin byggt – Endast bakåtvända ISOFIX bilbarnstolen på marknaden som är i-Size godkänd upp till 125 cm/23kg eller ca. 7 års ålder. Bilbarnstolen har även klarat ett av världens tuffaste krocktester – det svenska Plustestet.

En bilbarnstol för hela barndomen – Axkid ONE+ 2 kan användas från dag ett ända upp till 7 års ålder.

Bästa benutrymmet på marknaden – Det dynamiska benutrymmet ger ditt barn det bästa benutrymmet på marknaden samt ger dig enkel tillgång till ditt barn. Tack vare den skjutbara stolsteknologin kan den också vara en av de mest kompakta bakåtvända bilbarnstolarna på marknaden – passar även i de minsta bilarna.

Enkel användning och anpassad för ditt barn – Den skjutbara stolstekniken och det avancerade Sleep Well systemet gör det enkelt att anpassa bilbarnstolen efter ditt barns behov.

Snabb och säker - 30 sek installationsgaranti – Klicka bara i ISOFIX-fästena, fäll ut stödbenet och släpp den automatiska antirotationsbågen och installationen är klar.

Nytänkande lättviktsdesign – väger 30 % mindre än andra bilbarnstolar på marknaden och är byggd med mindre plast.

Ett hållbart val – Axkid ONE 2 har en stor fördel i livscykeln eftersom den kan användas i upp till 7 års ålder. Själva sitsen är lätt att demontera och består av material som till hög grad är enkla att återvinna.

En ny generation ISOFIX bilbarnstol
Axkid ONE+ 2 sätter en ny standard för bilstolssäkerhet. Det är, tillsammans med sin föregångare Axkid ONE, den enda bakåtvända ISOFIX-stolen på marknaden som är i-Size-godkänd upp till 125 cm/23 kg, vilket innebär att ditt barn kan resa bakåtvänt i upp till 3 år längre än i befintliga ISOFIX bilbarnstolar på marknaden. Att resa bakåtvänt är upp till 5 gånger säkrare för barn, därför ingår Axkid ONE+ 2 i Axkids Long Range Safety program, vilket ger barnet bakåtvänd säkerhet så länge som möjligt.

Nytänkande svensk design – byggd i starkt lättviktsmaterial
Axkid ONE 2 är byggd med en ny och innovativ design som använder aluminium och härdat stål för att skapa en skyddande ramteknologi som fungerar som en skyddande kokong. Själva sätet är byggt i stötdämpande material för att minimera krockkrafter vid kollisioner. Vi har även lagt till ventilationshål i sätet för att hålla ditt barn svalt under de varma sommarmånaderna. Hela bilbarnstolen väger mindre än 10 kg vilket gör att äldre och större barn kan åka bakåtvänt hela vägen upp till ca 6-7 års ålder.

Bästa benutrymmet på marknaden
Axkid ONE 2 är monterad på skenor vilket tillåter att bilbarnstolen kan skjutas fram och tillbaka med bara en hand upp till 30 cm. Den skjutbara stolsteknologin ger framsätespassageraren extra utrymme när det behövs utan att ta bort bilbarnstolen från bilen, det är bara att skjuta bilbarnstolen mot baksätet. Ingen annan bilbarnstol på marknaden har dessa funktioner, vilket är anledningen till att Axkid ONE+ 2 ger det bästa benutrymmet på marknaden för ditt barn men ändå kan vara en av de mest kompakta bakåtvända bilbarnstolarna på marknaden som passar i de minsta bilarna, vilket möjliggör flexibilitet för din familj och dina behov.

Denna unika funktion löser även tidigare nackdelar med bakåtvända säten. Det är lättare att installera ditt barn i sätet eftersom vinkeln är större. För äldre barn kan skyddande ramteknologi fungera som ett handtag så att de enkelt kan klättra in och ut själva. Det finns inget behov av vridfunktioner som slukar utrymme och därmed gör att barn växer ur stolen snabbare. Äldre barn kan resa bekvämt upp till 7 år eller 125 cm/23 kg och den automatiska designen på antirotationsbågen gör att de får extra benutrymme jämfört med andra bilbarnstolar på marknaden.

 

Snabb och säker installation på 30 sekunder
Många bilbarnstolar, både framåtvända och bakåtvända, är till viss del felaktigt installerade, vilket försämrar stolens säkerhet. Därför har Axkid ONE+ 2 ett enkelt installationssystem med sex självförklarande installationssteg och en automatisk antirotationsbåde med inbyggt ljud som talar om för dig när stolen sitter korrekt mot sätet. Kombinationen med ISOFIX-fästen och den innovativa konstruktionen som gör monteringen enkel garanterar vi att du kan installera sitsen på mindre än 30 sekunder.

Komfort från 0-7 års ålder
Axkid ONE+ 2 är utrustad med Avancerat Sleep Well System som gör att bilbarnstolens vinkel kan justeras hela 42 grader. Detta innebär att Axkid ONE+ 2 kan lutas för att fungera som en bärsele med de första månaderna. Även äldre barn kommer uppskatta vinkeln och att lättare somna på vägresan.

Axkid ONE+ 2
Med de mjuka insatsdynorna som extra stöd och möjligheten att justera bilbarnstolens vinkel kan ditt spädbarn åka säkert i denna bilbarnstol från dag ett.

 

FAKTA Axkid ONE 2:

Godkänd ålder: 0-7 år

Godkänd vikt: 0-23 kg

Godkänd längd: 61-125 cm

Reglemente: R-129 (i-Size)Key Features

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

AXKID

Säkraste bilbarnstolarna i världen

Med rötter i svensk ingenjörskonst, säkerhetstänk och passion för barns rätt till trygghet, skapades Axkid i Göteborg, Sverige, år 2009. Axkids vision är att bygga de säkraste bilstolarna i världen. Dagens bilar blir allt säkrare och som ett resultat ökar också kraven för kontinuerlig utveckling av bilbilsäten. Med gedigen bakgrund inom bilbarnstolar och den svenska bilindustrin har Axkid under de senaste åren samlat in stor kunskap, information och erfarnehet av hur den bästa bilbarnstolen bör se ut. Kanske är det just därför som Axkid är ett av Sveriges mest populära bilbarnstolsmärken? Populära modeller från Axkid är exempelvis Modukid i-Size, Rekid och Minikid. Axkid utvecklar sina produkter i enlighet med den skandinaviska filosofin att bakåtvända säten är de säkraste!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: AXKID Bilbarnstol ONE+ 2 Granit Melange
5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

AXKID Bilbarnstol ONE+ 2 Granit Melange
AXKID Bilbarnstol ONE+ 2 Granit Melange
8499 kr