AXKID Bilbarnstol Modukid i-Size Sky Grey
Variant:
 • AXKID Bilbarnstol Modukid i-Size Skaldjur
 • AXKID Bilbarnstol Modukid i-Size Sky Grey

Pris
3262 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A330961

EAN: 7350057584507

AXKID Bilbarnstol Modukid i-Size Sky Grey
Texten har översatts automatiskt.
Precis rätt för vardaglig användning i familjen
Den enda i-Size bilbarnstolen i världen som automatiskt anpassar sig till barnets längd och storlek.

AXKID Modukid Seat är godkänd för småbarn från 61 till 105 cm och en vikt på upp till 18 kg, vilket motsvarar en ungefärlig ålder på 4 år. Den justerbara basen i 6 lägen AXKID Modukid Base ser till att ditt barn kan sitta bekvämt i alla åldrar. Du kan nämligen montera barnstolen på ett platsbesparande sätt för mindre barn eller välja mer benutrymme för de äldre barnen, så att barnet kan åka baklänges så länge som möjligt. Barnstolssystemet passar i både stora och små bilar. Isofix har 4-faktigt justerbara låsarmar som säkerställer en stabil och säker förankring av bilbarnstolen i bilen. Isofix -fästet är utrustat med färgindikatorer och ett hörbart säkerhetssystem för stödbenet som ger dig information om huruvida stolen har installerats korrekt.

Sätet har också en unik funktion för huvudstöd och sele. När du spänner fast ditt barn dras nackstödet och axelbanden automatiskt och samtidigt till rätt höjd. Det ergonomiska nackstödet av Memory skum ger ditt barn maximal komfort. Vi har utvecklat Sleep-Well-systemet för en bekväm viloposition som skyddar ditt barns rygg och nacke. Det gör att du kan justera sätet till tre olika sitt- och vilopositioner även under körning. AXKID Modukid Seat är utrustad med det innovativa sidokrockskyddet ASIP ( AXKID Side Impact Protection ). Den har utvecklats i samarbete med ett erkänt olycksinstitut i Tyskland och ger ditt barn bästa möjliga skydd vid en sidokollision. ASIP ska användas på den sida av bilstolen som vetter mot bildörren. ASIP krävs inte om bilbarnstolen används i mitten av baksätet.

Enkel och snabb installation i bara två steg
Passar på ett platsbesparande sätt eller med gott om benutrymme för ditt barn, så att ditt barn kan åka bakåtvänt så länge som möjligt. Sleep well-system, 3-våningsjusterbart även under körning.

Ytterligare information om produkten:
 • En del av barnstolssystemet från 0 till 4 års ålder.
 • Platsbesparande installation eller med gott om benutrymme så att äldre barn kan åka baklänges under längre perioder.
 • Anpassar sig automatiskt till barnets längd och storlek
 • Mjuk stoppning för maximal komfort och avtagbart huvudstödsöverdrag
 • Levereras med avtagbar huvudstödsreducerare för mindre barn.
 • Ultrastabil installation, Isofix bas som kan justeras i längd i 4 steg.
 • Snabb och enkel installation i bara två steg
 • Säkerhetsindikatorer visar att det är korrekt fastsättning
 • Sleep-Wall-system, även justerbart under körning
 • Extra skydd mot sidokollisioner tack vare AXKID Side Impact Protection
 • Passar i små och stora bilar
Tekniska detaljer:
 • Vikt barnstol: 7,5 kg
 • Mått (bredd x höjd x djup): 43 x 62 x 52 cm
 • Isofix : Endast med AXKID Modukid Base (säljs separat)
AXKID Modukid Base ingår inte i leveransen.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

AXKID

Säkraste bilbarnstolarna i världen

Med rötter i svensk ingenjörskonst, säkerhetstänk och passion för barns rätt till trygghet, skapades Axkid i Göteborg, Sverige, år 2009. Axkids vision är att bygga de säkraste bilstolarna i världen. Dagens bilar blir allt säkrare och som ett resultat ökar också kraven för kontinuerlig utveckling av bilbilsäten. Med gedigen bakgrund inom bilbarnstolar och den svenska bilindustrin har Axkid under de senaste åren samlat in stor kunskap, information och erfarnehet av hur den bästa bilbarnstolen bör se ut. Kanske är det just därför som Axkid är ett av Sveriges mest populära bilbarnstolsmärken? Populära modeller från Axkid är exempelvis Modukid i-Size, Rekid och Minikid. Axkid utvecklar sina produkter i enlighet med den skandinaviska filosofin att bakåtvända säten är de säkraste!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: AXKID Bilbarnstol Modukid i-Size Sky Grey
4.5
6 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

AXKID Bilbarnstol Modukid i-Size Sky Grey
AXKID Bilbarnstol Modukid i-Size Sky Grey
3262 kr