För en perfekt start
För en perfekt start
Gäller t.o.m 26/02
Spara upp till 700kr!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Välj rabattkod

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

AXKID Bilbarnstol Minikid 2 Granit Melange
Tillfälligt slutsåld

Pris
4136 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A362159

EAN: 7350057585931

AXKID Bilbarnstol Minikid 2 Granit Melange

Axkid Minikid 2 är en prisbelönt bilbarnstol som växer med ditt barn. En bilbarnstol som tillåter ditt barn att åka bakåtvänt upp till 6–7 års ålder. Enkel installation, bekväm positionering och skyddar från alla vinklar är några av fördelarna med Axkid Minikid 2.

Minikid 2 – en säker och rymlig bilbarnstol med smarta funktioner

Minikid är designad med ett svenskt säkerhetstänk i sitt DNA som tillåter bekvämt bakåtvänt åkande upp till 6–7 års ålder, och har samtidigt kompakt design som tar lite plats I bilen.

Enkel installation och säkert handhavande

Mer än 60% av alla bilbarnstolar är på något sätt installerade fel. De unika självåtdragande förankringsbanden som kommer med Minikid 2 Premium gör installationen smidig eftersom bilbarnstolen kan vickas på plats. Tack vare de självåtdragande banden är den vardagliga hanteringen enkel och säker eftersom bilbarnstolen alltid hålls på plats och inte bli lös över tid.  (bältesmonterade bilbarnstolar bör dock alltid kollas regelbundet).

Bekväm och säker positionering

Axkid Minikid 2 är den enda bilbarnstolen på marknaden med automatiskt nackstöd som växer med ditt barn. Nackstödet och den interna selen anpassas automatiskt till ditt barns längd och storlek. Det gör at det underlättar att se till att barnet har en säker såväl som bekväm position i Axkid Minikid 2.

Skydd från alla vinklar

Ungefär 25% av alla allvarliga olyckor är sidokollision direkt från sidan eller frontalkrock med sidovinkel. Det innovativa sidokrockskyddet ASIP är utvecklat tillsammans med det mest prestigefyllda krockinstitutet i världen - ADAC. ASIP är utvecklat för att vid en sidokollision absorbera och leda bort krafterna från krocken innan de når ditt barn.

Komfort för både barn och föräldrar

Du ska inte behöva kompromissa med komforten när du reser med ditt barn. De fem främre lutningslägena tillåter en bekväm och säker lutning för ditt barn beroende på ålder, längd och baksätets lutning. Om ännu mer lutning behövs är vår lutningskil ett perfekt tillägg som ger ytterligare 10 graders lutning.

En prisbelönt bilbarnstol

Axkid Minikid 2 har klarat världens tuffaste krocktest “Plustest” och har blivit utsedd till ett Bra Val av Folksam.

Axkid Minikid 2 är känd för möjlighet för förlängt bakåtvänt åkande och räddar många liv.

Läs mer om hur Minikid 2 räddar liv i våra historier från verkliga livet här >>

Vänligen notera att även om Axkid Minikid är godkänd mellan 0–25 kg, rekommenderar vi att alltid starta med ett babyskydd eftersom det är bäst anpassat för de allra minsta. Bilbarnstolen har inte ISOFIX-fästen och ska alltid installeras bakåtvänt med bältesmontering.

Fakta om Axkid Minikid 2

Typ: Bakåtvänd bilbarnstol
Installation: Bältesmontering
Godkänd vikt på barn: upp till 25 kg
Godkänd längd på barn: Upp till ca 125 cm
Reglemente: ECE R44/ 04
Plustest: Ja, upp till 25 kg

Tekniska specifikationer

Bredd: 44 cm

Höjd: 62 cm

Djup: 56 cm

Vikt: 11,4 kg

Funktioner

Nackstöd och internsele som automatiskt anpassas till barnets längd och storlek.

7 låsta nackstödspositioner

5 lutningslägen för extra komfort

Extra långt stödben med ett klick

Självåtdragande underförankringsband

Installation med säkerhetsbältet

Avtagbar babydyna ingår

Extra sidokrockskydd – ASIP

Klädsel maskin tvättbar i 30°

Passar utmärkt i både små och stora bilar

Godkänd enligt ECE R44/04

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

AXKID

Säkraste bilbarnstolarna i världen

Med rötter i svensk ingenjörskonst, säkerhetstänk och passion för barns rätt till trygghet, skapades Axkid i Göteborg, Sverige, år 2009. Axkids vision är att bygga de säkraste bilstolarna i världen. Dagens bilar blir allt säkrare och som ett resultat ökar också kraven för kontinuerlig utveckling av bilbilsäten. Med gedigen bakgrund inom bilbarnstolar och den svenska bilindustrin har Axkid under de senaste åren samlat in stor kunskap, information och erfarnehet av hur den bästa bilbarnstolen bör se ut. Kanske är det just därför som Axkid är ett av Sveriges mest populära bilbarnstolsmärken? Populära modeller från Axkid är exempelvis Modukid i-Size, Rekid och Minikid. Axkid utvecklar sina produkter i enlighet med den skandinaviska filosofin att bakåtvända säten är de säkraste!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: AXKID Bilbarnstol Minikid 2 Granit Melange
4.5
27 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 22
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare