Alvi Inlägg till Lekhage Baby Forest 70 och 100 cm
Variant:
  • Alvi Spjälskydd till lekage "Silver grey" Exklusiv 70 och 100 cm
  • Alvi Spjälskydd till lekhage Zoodjur, 70 och 100 cm
  • Alvi Spjälskydd till lekhage rutig, 70 och 100 cm
  • Alvi Bädd till Lekhage Aqua Dot 70 och 100 cm
  • +3

Pris
595 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A300709

EAN: 4010395773621

Alvi Inlägg till Lekhage Baby Forest 70 och 100 cm
Texten har översatts automatiskt.
Vacker lekhage med Allover-tryck, lämplig för lekhagar med bredd 70 och 100 cm. Den kan enkelt fästas på lekhagen med remmar och ger därmed optimalt skydd. Den tjocka stoppningen med svullna ihåliga fibrer är perfekt för att leka och drömma.

Produktdetaljer och skötselanvisningar:
  • Mått (längd x bredd): 70/100 x 100/100 cm.
  • Tvättbar upp till 40 ° C
  • Lämplig för torktumlare, termiskt reducerad
Material:
  • Yttermaterial: 100% bomull
  • Fyllning: 100% polyester

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

Märke

Alvi

Alvi – För en god sömn

Garantera en god sömn för ditt barn med produkter från babysömnsexperten Alvi, som har varit en av Tysklands ledande tillverkare av babysovprodukter i över 60 år. Alvi står för innovativa kvalitetsprodukter med höga krav på design och hållbarhet. Signifikant för Alvi är även deras stora säkerhetsfokus. Alla material testas för skadliga ämnen och genomgår stränga kontroller. Regelbundna tester görs av oberoende experter från kända testinstitut som Öko-test, Öko-Tex® Institute och TÜV Rheinland. Alvi samarbetar även med barnläkare för att garantera säker sömn för barn.

Sovpåsarna Alvi Mäxchen

Alvi är kanske mest kända för sina sovpåsar Alvi Mäxchen. De päronformade påsarna ger stor frihet för barnet att sparka. Många har allaround dragkedja som underlättar blöjbyten och dessutom imponerar de med funktionella och välvalda material.

Madrasser från Alvi

Alvi startade dock med att tillverka madrasser som fortsätter att imponera med sin komfort, kvalitet och innovation. Alvis madrasser kännetecknas av en luftgenomsläpplig bikakestruktur och en CFC-fri skumkärna. Tygskikten är vattenavvisande och har idealisk luftcirkulation. Madrasserna har även smidiga vardagsfunktioner som att överdraget kan tas av och tvättas i tvättmaskinen. Många madrasser har en hög kant som förhindrar att barn fastnar med händer eller fötter mellan madrass och sängkant. Dessutom har vissa modeller olika hårdhetsgrader, med en baby och en junior sida, så att ni kan använda samma madrass under en längre tid.

Oavsett om du söker en madrass för spjälsängen, barnvagnen, vaggan eller lekhagen finns en Alvi madrass för dig. Hos oss hittar du även mosekorgar, sänghimmlar och stänger till sänghimlar, sängkläder och andra sovtillbehör från Alvi. Dessutom kompletta kit med en Alvi mosekorg och passande tillbehör.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Alvi Inlägg till Lekhage Baby Forest 70 och 100 cm
5
324 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 281
 
4 Stjärnor
| 36
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 3
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Alvi Inlägg till Lekhage Baby Forest 70 och 100 cm
Alvi Inlägg till Lekhage Baby Forest 70 och 100 cm
595 kr