Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Affenzahn Big friends - ryggsäck för barn: Theo Tiger modell 2022
Hållbar
Tillfälligt slutsåld

Affenzahn Big friends - ryggsäck för barn: Theo Tiger modell 2022Pris
517 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A346498

EAN: 4057081048717

Affenzahn Big friends - ryggsäck för barn: Theo Tiger modell 2022
Texten har översatts automatiskt.
Den hårt arbetande Tiger Theo drömmer om våghalsiga hjältedåd.

Perfekt för små fräcka grävlingar. Individuella detaljer, söta Design s och högkvalitativt hantverk står på tävlingsagendan på Affenzahn . Vi börjar med ryggsäckarna för barn i åldrarna tre till fem år. Den duktiga Tiger Theo dagdrömmer om våghalsiga hjältedåd.Vid tillverkningen används också återvunna PET-flaskor. 11 flaskor (0,5 l) användes för denna artikel.

Broderade detaljer:
På något sätt annorlunda - med stor uppmärksamhet på detaljer. Broderierna på Affenzahn är kärleksfullt handgjorda och ger varje Affenzahn ansikte ett mycket individuellt utseende.

Kardborrband i tassarna:
Mycket lekfull - precis som du! I dag ska vi leka kurragömma? Bra! Då är det bara att fästa mina tassar vid mina ögon och ... så är jag iväg. Kan du hitta alla andra kardborrpunkter på mig?

Dra ut tungan:
Baaa...så fräckt. På kommando sträcker din Affenzahn ut sin tunga och avslöjar namnet på sin bästa vän.

Flexibel framficka:
Gott om utrymme. Nätfickan på magen på din Affenzahn -ryggsäck kan rymma ännu fler användbara saker, t.ex. näsdukar.

Externa fickor:
Se upp! Den yttre nätfickan kan till exempel rymma en 0,33 l dryckesflaska. Om du fäster Affenzahn :s "tass" på fickans kardborreband förvaras innehållet i fickan säkert.

Reflektorer:
Mörk? Jag kan fortfarande se dig. Din Affenzahn är utrustad med reflexer så att dina vänner fortfarande kan hitta dig i mörkret.

Skattfickor:
Har du hemliga skatter? Jag behåller dem åt dig. Ytterfickan på Affenzahn "fot" med praktisk dragkedja är perfekt för favoritföremål som du hittar på vägen.

Bärhandtag:
Klingande? Jag också! Med ett förstärkt handtag är din Affenzahn inte bara bekväm att bära på ryggen. Du kan också hänga den i din garderob på dagis.

Mjuka axelkuddar:
Sammetsmjuk - kan du ge mig en tur i grisen? Axelremmarna är täckta med velour så att du kan bära din Affenzahn bekvämt.

Färgade tryckpunkter på spännet i bröstremmen:
Öppna och stänga ... det är en barnlek att öppna och stänga bröstbandet på Affenzahn . De färgade spännena hjälper dig att göra det ännu snabbare.

Höjningsjusterbart bröstband:
Håll ... mig hårt - det praktiska bröstbandet. Tack vare den höjdjusterbara bröstremmen är dina saker alltid ordentligt fastsatta även på de vildaste äventyren och remmarna sitter stadigt på dina axlar.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 12 x 20 x 31 cm.
  • Färg: Gul, brun
  • Vikt: ca 420 g
  • Volym: ca 8 liter
  • Ålder: från 3 till 5 år

Tillbehör

Pris
129 kr
Pris
125 kr

Hållbarhet

Återvunnet material

Återvunnet material framställs av upparbetade avfallsprodukter. Till exempel kan man från PET-flaskor få fram nytt plastgarn för textiltillverkning. Återvinning bidrar alltså till att ge nytt liv åt avfall som redan är i omlopp. Dessutom kräver återvinningsprocessen vanligtvis mindre energi, kemikalier och vatten än produktionen av nya material. De märken som identifierar produkter som tillverkats av återvunnet material är Global Recycled Standard och Repreve-märket.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Affenzahn Big friends - ryggsäck för barn: Theo Tiger modell 2022
5
96 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 93
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare