Säkerhetsgaranti

Vad innebär babymarkt.se's säkerhetsgaranti?

När du väljer bilbarnstol är säkerheten alltid viktigast. Vid en olycka kan du lita på oss och vi har därför utvecklat babymarkt.se-säkerhetsgaranti för bilbarnstolar. Vår säkerhetsgaranti gäller alla bilbarnstolar på vår hemsida. Om bilbarnstolen du har köpt är inblandad i en olycka inom två år från det att bilbarnstolen köptes kommer vi att ersätta den. Säkerhetsgarantin gäller för köp från 21.07.2014. Den gäller inte på produkter från kategorin bälteskuddar.

Hur gör jag för att ta del av säkerhetsgarantin?

Hur kan du ta del av vår säkerhetsgaranti:

1. Köp bilbarnstolen online på babymarkt.se behåll den betalade fakturan / kvittot som bevis på köpet.
2. Ladda ner certifikatet här

3. Vi önskar dig och dina barn en säker resa! I händelse av en olycka finns vi där för dig: Om en olycka inträffar inom två år efter att du har mottagit bilbarnstolen så är du välkommen att kontakta oss. Se till att bifoga fakturan, certifikatet och en olycksfallsrapport då vi i annat fall inte kan ersätta bilbarnstolen.
4. Under förutsättning att ovanstående villkor är uppfyllda, vilket framgår av underlagen och om det kan uteslutas att bilbarnstolen på annat sätt skadats, kommer du att få en ny bilbarnstol gratis - du behöver inte oroa dig för något annat. Om modellen du köpte inte längre är tillgänglig får du en liknande bilbarnstol. Återbetalning i form av pengar är inte möjligt.

Med överlämnandet av den nya bilbarnstolen börjar ingen ny tidsfrist för säkerhetsgarantin. Den fortsätter att gälla i två år från leveransen av den ursprungligen köpta barnstolen.