10% på barnvagnar och mer* ☀️
10% på barnvagnar och mer* ☀️
kopiera koden här:
UTE17503
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden
Pinolino Leksakskök "Street Kitchen Jamie" (gatuköket Jamie)
Hållbar

Pinolino Leksakskök "Street Kitchen Jamie" (gatuköket Jamie)


Pris
1323 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Levereras om ca. cirka 2-3 veckor

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A312834

EAN: 4035769051686

Pinolino Leksakskök "Street Kitchen Jamie" (gatuköket Jamie)
Barnköket "Street Kitchen Jamie" med akrylglasruta och disk kan användas som köks-, glass- eller grillvagn.

Om locket placeras över diskbänken kan köket användas som glassbil.
På den översta hyllan finns hållare för glasskoner. Alternativt kan man placera en grillplatta över diskbänken så att korvar kan grillas.

Bakplåten kan tas bort för att göra det lättare att ta in och ut den goda maten ur ugnen.

Köksredskapen hängs på små krokar och de tillagade delikatesserna kan presenteras på smala hyllor.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 40 x 79 x 118 cm
  • Bänkskivans höjd: 60 cm
  • markfrigång: 14 cm
  • 2 gummerade trähjul, axlar av stål
  • Hyllor: 2, varav 1 kan tas bort som bakplåt.
  • Diskbänk eller kylfack av plast.
  • Vridbara rattar (med klickljud)
  • Antal dörrar: 2
  • Omvandlingsalternativ: diskbänk kan användas som grill och isfack
  • Delar för ombyggnad: Kylskåpslucka, grillplatta
  • Innehåll: 1 kök, 1 hängande bräda, 2 grytor, 3-delat kokkärlsset, 12-delat tillbehör för glass och våfflor, 4-delat grillset, 2 såsflaskor
  • Material: kalk (delvis massivt) och MDF, färgglatt målat
  • Material yttertyg: 80 % polyester, 20 % bomull
  • Ålder: Från 3 år

Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under 3 år. Små delar och små bollar. Risk för kvävning. Endast för hushållsbruk. Använd under direkt övervakning av vuxna.

Om Pinolino :
Pinolino har designat, tillverkat och distribuerat ett brett utbud av barnmöbler, tillbehör och leksaker sedan 1997. Pinolino tillverkar sitt mångsidiga sortiment i sina tre egna fabriker. Den övertygande kombinationen av marknadsorienterade artiklar, bra service och rimliga priser gör Pinolino till rätt partner. Företagets ambitiösa mål är att uppnå största möjliga kundnöjdhet på alla nivåer. Högkvalitativa material, precision och stor omsorg om detaljer gör Pinolino -möblerna till favoritföremål för varje hem.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Pinolino

Pinolino – Funktionella, flexibla & högkvalitativa barnrum

Tyska Pinolino erbjuder tidlösa, stilrena och hållbara barnmöbler och leksaker. Företaget grundades år 1997 och är än i dag ett familjeägt företag. Familjen är central för Pinolino och är, tillsammans med lycka, innovativ anda och ansvar, fyra värden som följer företaget i deras dagliga arbete.

Med kompletta möbelkit, enskilda möbler, tillbehör och leksaker i tidlös design underlättar de inredningen av barnrum för familjer. Den stilfulla designen gör att produkterna aldrig går ur tiden och kan växa med barnen, samt utan problem gå i arv. Med produkter från Pinolino kan ni som familj spendera mindre tid på inredning och mer tid tillsammans.

Pinolinos kompletta barnrum och möbler

Pinolino erbjuder både färdiga barnrumskit och enskilda möbler av högkvalitativt trä som är mycket robusta. Flera av möblerna, som de rymliga garderoberna och byråarna, kan användas högt upp i åldrarna. Barnmöblerna designas i tidlösa färger, framförallt i vitt och grått, i kombination med trä. Vilket gör att möblerna enkelt kan matchas med vad du redan har hemma, men även växa med barnet genom olika tycken och smaker. Pinolino erbjuder kvalité, funktionalitet och flexibilitet – tre värdefulla ting för basen i ett barnrum.

Pinolinos tillbehör och leksaker

Även Pinolinos tillbehör och leksaker skapas i en tidlös och vacker design. Tillbehören är Öko-Tex®-testade och kärleksfullt koordinerade. Leksakerna är utvecklingsfrämjande och åldersanpassade. Exempelvis finner du vackra dockhus, leksaksaffärer och leksakskök, dockvagnar, lära-gå-vagnar och gunghästar.

Pinolinos produkter skapar trygghet, harmoni och må-bra-känsla i barnrummet, utforska vårt utbud nu.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Pinolino Leksakskök "Street Kitchen Jamie" (gatuköket Jamie)
4
21 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 10
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 3
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Pinolino Leksakskök "Street Kitchen Jamie" (gatuköket Jamie)
Pinolino Leksakskök "Street Kitchen Jamie" (gatuköket Jamie)
1323 kr