Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Pinolino Activity Barnvagn "Tino", vit
Hållbar
Pinolino Activity Barnvagn "Tino", vit
Tillfälligt slutsåld

Pris
878 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A312831

EAN: 4035769052294

Pinolino Activity Barnvagn "Tino", vit
Texten har översatts automatiskt.
Om de små gångarna tar pauser under sin första tur på egna fötter, garanterar de olika lekmöjligheterna på "Tino" och de fyra klossarna massor av skoj och variation.

De 2 bromsklossarna gör det enkelt att justera bromseffekten kontinuerligt och utan verktyg.
Detta garanterar en hög säkerhetsnivå under de första försöken att gå. De gummerade trähjulen säkerställer en särskilt tyst och golvvänlig rullning.

Den stabila rollatorn garanterar en säker ställning utan att vagnen tippar över, även om barnen drar sig själva upp i handtaget.
Den kreativa aktivitetsleksaken främjar motoriska färdigheter utöver att lära sig att gå och är en bra presentidé.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 38 x 35 x 49 cm
  • höjd på handtaget: 49 cm
  • Vikt: 3,3 kg
  • Delvis solid: kalk och MDF, klar och färgrik lackering
  • Gummibehandlade trähjul, axlar av stål
  • Med bromssystem: 2 bromsblock
  • Med olika lekmöjligheter och 4 pinnblock
  • Ålder: från 12 månader

Uppmärksamhet
Endast för hushållsbruk. Använd under direkt övervakning av en vuxen.

Om Pinolino :
Pinolino har designat, tillverkat och distribuerat ett brett utbud av barnmöbler, tillbehör och leksaker sedan 1997. Pinolino tillverkar sitt mångsidiga sortiment i sina tre egna fabriker. Den övertygande kombinationen av marknadsorienterade artiklar, bra service och rimliga priser gör Pinolino till rätt partner. Företagets ambitiösa mål är att uppnå största möjliga kundnöjdhet på alla nivåer. Högkvalitativa material, precision och stor omsorg om detaljer gör Pinolino -möblerna till favoritföremål för varje hem.

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Pinolino Activity Barnvagn "Tino", vit
4.5
23 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 15
 
4 Stjärnor
| 6
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare