Om oss

Babymarkt är Europas största nätbutik för barn- och babyprodukter. Vi har allt familjen behöver inklusive ett brett sortiment för gravida. Förutom i Sverige så finns vi representerade i totalt 13 länder inom Europa samt i Kina.

Varför handla hos babymarkt.se?

 • Stort sortiment
  Med över 85 000 artiklar står babymarkt.se för ett stort utbud av produkter. Vi jobbar endast med certifierade leverantörer som har noggrann testning och processer av deras produktkvalitet. Våra inköpare arbetar under strikta interna krav för att följa svenska standarder samt EU-direktiv.

 • Bästa priserna
  babymarkt.se erbjuder sina kunder rättvisa, familjevänliga priser.

 • Omfattande service och rådgivning
  På babymarkt.se är service och rådgivning skrivna med stora bokstäver. Vi erbjuder våra kunder kvalificerad kundtjänst, spännande nyhetsbrev, omfattande guider på nätet och mångsidig verksamhet i sociala medier. För vanliga frågor och svar, se mer här.

 • 100 dagars öppet köp
  Du kan returnera hela eller delar av ditt köp utan att ange någon anledning - om du har skapat ett kundkonto har du upp till 100 dagar på dig att returnera en vara. Vi tar ut en fast avgift på 79 kr per paket. Kontakta oss via e-post eller telefon så hjälper våra medarbetare dig vidare. Mer information om detta i våra allmänna villkor.

 • babypoints lojalitetsprogram
  Hos oss kan du spara så kallade babypoints i form av pengar. Detta betyder att för varje krona du spenderar hos babymarkt.se får du 1 babypoints som är värd 1 öre vid nästa beställning. Exempel: Om du köper en barnvagn för 6000 kr, så får du 6000 babypoints. Vid nästa köp får du därigenom 60 kr rabatt. Mer om detta kan du läsa om här.

 • Kampanjer
  Vi förbereder ständigt särskilda kampanjer och tävlingar med fantastiska priser. Dessa delar vi gärna med oss via såväl vårt nyhetsbrev, som på vår Facebook-sida och på Instagram. Håll dig uppdaterad för att inte missa några framtida kampanjer.

 • Logistisk spetskompetens
  Vi gör våra kunder nöjda. Varje år skickar vi över två miljoner paket över hela Europa. Med en lageryta på 55 000 m² säkerställer vi en smidig process för våra kunder.

 • Snabbaste butikssystemet
  Med vårt egna butikssystem ligger vi tekniskt sett långt framme när det gäller både funktioner och hastighet.

  Om du vill läsa mer om oss klicka här.


Bästa hälsningar,
babymarkt-familjen
kundservice@babymarkt.se