Om oss

Tack för att du tittar förbi hos oss på babymarkt.se!

Här på babymarkt.se så har vi målet att erbjuda produkter till barn, baby och familj av kvalité från både välkända och mindre kända märken till de bästa priserna på marknaden. Vi vet hur något speciellt till dig, ditt barn eller familjen kan lysa upp tillvaron och vi vill alltid att du ska känna dig mer än nöjd och trygg med dina köp hos oss. Därför jobbar vi endast med certifierade leverantörer som har noggrann testning och processer av deras produktkvalitét. Våra inköpare arbetar under strikta interna krav för att följa svenska standarder och EU-direktiv. Som ledande aktör inom barn- och babyprodukter på nätet är produktsäkerheten A och O för oss på babymarkt.se


Vad hittar du hos oss och varför?

Vi på babymarkt.se anser att varje mamma, pappa, barn, bebis och familj är unika och vårt enorma sortiment på över 85.000 produkter är utformat därefter – allt för att du ska hitta det som passar just er! Det är där vi tar sats ifrån för att göra dig mer än nöjd med din babymarkt-upplevelse.
Är du en person som älskar kända märken som Baby Jogger, Babybjörn, Britax, Brio, Lego m.fl. eller kanske en person som älskar att upptäcka nya spännande märken som t.ex.Hauck, Smoby eller Osann – det spelar ingen roll. Vi har ett så brett sortiment som är skräddarsytt för alla typer av shopping.

babymarkt-familjen

Vi är en nätbutik som tillhör Babymarkt.de GmbH, en av Tysklands största aktörer på marknaden, som grundades 1989 som har såväl flera fysiska butiker som en nätbutik (babymarkt.de). Vi har även syskonshoppar i 12 andra länder, bland annat Danmark, Finland, Nederländerna, Italien, Spanien, Frankrike och fler därtill.

Att handla från oss gör dig till så mycket mer än bara en kund för oss. Du är en del av vår gemenskap, vår familj! Du ska känna dig nöjd och välkommen varje dag, varje minut, varje sekund i vår familj.


Din upplevelse är vår upplevelse

Vi ser det som vårt absoluta nöje och främsta uppgift att ständigt hitta nya produkter och nya vägar för att göra din upplevelse komplett och representera de budskap och visioner som babymarkt-familjen står för.

Att du ska vara nöjd är vår prioritet. Har du några frågor eller funderingar så tveka inte på att öppna mailen och skicka iväg dina tankar till kundservice@babymarkt.se


Vi ser fram emot att ge dig den bästa shoppingupplevelsen och välkomna dig till babymarkt-familjen.

Bästa hälsningar,
babymarkt-familjen
kundservice@babymarkt.se