MINIMEIS Bärsele Grå/ Orange

Pris
1805 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343206

EAN: 7072255000213

MINIMEIS Bärsele Grå/ Orange
Texten har översatts automatiskt.
Kan användas från 6 månader till 5 år.

Maximal bärkomfort för aktiva föräldrar och en bekväm och naturlig sittställning för de små upptäckarna - MINIMEIS kombinerar innovation och säkerhet med funktionalitet. Att utforska världen på pappas trygga axlar är mycket roligt och känns riktigt bra. Det nya dubbelbågiga upphängningssystemet främjar en idealisk fördelning av vikten på axlarna och en hälsosam sittställning för barnet på korta eller långa resor till fots. Dessutom kan MINIMEIS lätt vikas ihop till en liten och platt yta för enkel förvaring.

Maximal komfort för föräldrar och barn
Föräldrarna erbjuds komfort genom att placera barnet i en specialdesignad sits som svävar precis ovanför axlarna, vilket avlastar nacke och axlar från direkt påfrestning. Barnets vikt fördelas jämnt över bärarens kropp, vilket gör det möjligt att gå längre promenader i bekvämlighet och stil med glada barn.

Säkra och lyckliga upptäcktsresenärer
Medan du upptäcker världen sitter ditt barn säkert på dina axlar, med ett höftbälte och benremmar. En sele med axelremmar ingår för att ge extra stöd för överkroppen för de yngsta barnen (6-10 månader). Ett utdragbart, vadderat säte ger barnet maximal komfort. Det stödjande ryggstödet är utformat för att hjälpa barnet att sitta upprätt i bärstolen på dina axlar.

Liten men mäktig
Med en vikt på bara 1,5 kg är MINIMEIS den lättaste bärstolen med ram på marknaden. Trots sin superlätta sammansättning är axelbäraren MINIMEIS robust och stark. MINIMEIS har klarat alla säkerhetstester av SGS i både EU och USA. Bäraren är testad upp till den fastställda standarden på 22 kg. Det hållbara materialet på MINIMEIS tål dock mer vikt.

Tekniska detaljer:
  • Material ram: rostfritt stål
  • Material textil: 100 % polyester
  • Vikt: 1,6 kg
  • Vikbar storlek: 40 x 30 x 10 cm
  • Kan belastas med upp till 22 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
700 kr
Pris
707 kr
Pris
318 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: MINIMEIS Bärsele Grå/ Orange
4
42 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 24
 
4 Stjärnor
| 10
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 4
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

MINIMEIS Bärsele Grå/ Orange
MINIMEIS Bärsele Grå/ Orange
1805 kr