10% på barnvagnar & mer ☀️
10% på barnvagnar & mer ☀️
Kopiera rabattkoden:
GTI19694
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra rabattkoden

Britax Römer - din följeslagare för säkra äventyr!

Ett barn sitter i en bakåtvänd bilbarnstol från Britax Römer

Barnsäkerhet sedan 1966: Företaget Britax Römer har alltid varit engagerat i att följa med barn säkert på vägen och sätter därför barns säkerhet i första rummet, troget varumärkesmottot "Protecting What Matters Most". Redan 1966 utvecklade företaget den första bilbarnstolen och erbjuder idag, förutom bilbarnstolar, även barnvagnar i sitt produktsortiment. Produkterna utvecklas i fabriken i Leipheim med största omsorg av medarbetare som har varit på företaget i många år, och de flesta av dem tillverkas "Made in Germany". Det interna testcentret med krocktestanläggning garanterar högsta möjliga säkerhets- och kvalitetsstandarder för produkterna.

Mädchen sitzt in einem Kindersitz auf der RückbankEn kvinna är ute och går med barnvagnen
Upptäck alla produkter från Britax Römer

Hållbarhet

Made in Germany

MADE IN GERMANY

Majoriteten av bilbarnstolarna tillverkas på fabriken i Leipheim, Tyskland. Allt från design till produktion sker under samma tak, så de olika teamen har ett ständigt utbyte med varandra och kan tillverka de säkraste bilbarnstolarna.

 

Regional produktion ger snabba svars- och leveranstider samt kortare transportvägar - vilket skyddar vår miljö och dess resurser.
 

GREEN SENSE

Britax Römer vill hålla sitt koldioxidavtryck så lågt som möjligt. Företaget lägger stor vikt på säkra, bekväma och hållbara bilbarnstolar och barnvagnar. Britax Römer bryr sig om världen som barn växer upp i och dess säkerhet - med GREEN SENSE-kollektionen bidrar företaget till en mer hållbar framtid.

 

Tygöverdragen i GREEN SENSE-kollektionen är tillverkade av 100% återvunna PET-flaskor som omvandlas till nytt garn. Nätmaterialet säkerställer också perfekt luftcirkulation tack vare sin öppna struktur.

Green Sense

HÖGSTA KVALITET OCH SÄKERHET

Ett barn sitter i baksätet i en bilbarnstol från Britax Römer

Rörlighet med maximal säkerhet

Britax Römer erbjuder bilbarnstolar och barnvagnar av enastående kvalitet som uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Detta garanteras av ytterligare utmärkta säkerhetsfunktioner som XP-PAD, SecureGuard och sidokollisionsskyddet SICT. Dessa extra säkerhetselement mildrar de krafter som uppstår vid en sido- eller frontalkollision. Detta ger optimal säkerhet när föräldrar är på väg med sina barn.

Vilken bilbarnstol letar du efter?

Populära bilbarnstolar

Tillbehör som kompletterar bilbarnstolen

BARNVAGNAR FÖR ALLA ÄVENTYR

Oavsett om det är paraplyvagnar, kombivagnar eller tvillingvagnar - Britax Römer erbjuder ett brett utbud av olika modeller. De små barnens komfort och säkerhet är högsta prioritet. För att göra vardagen så flexibel som möjligt för föräldrarna är barnvagnsmodellerna kompatibla med bilbarnstolar från Britax Römer som BABY-SAFE 5Z2 och många andra tillverkare.

Populära barnvagnar & sulkys

Upptäck matchande tillbehör

Upptäck alla produkter från Britax Römer