AXKID Anti-svettkudde från AreoMoov Grey
Pris
499 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A314995

EAN: 5413421814456

AXKID Anti-svettkudde från AreoMoov Grey
Texten har översatts automatiskt.
AXKID AeroMoov anti-svettdyna minskar risken för överhettning.
Kudden hjälper till att förhindra svettigt hår och en blöt rygg. Åk säkert och bekvämt med det nya sätesöverdraget. AeroMoov-dynan AXKID hjälper ditt barn att hålla en lämplig kroppstemperatur, även under varma sommardagar.

Ingen överhettning
Kudden är särskilt utformad design för att förhindra att ditt barn överhettas i bilbarnstolen. 3D-honungsstrukturen i dynan ger ett luftlager mellan barnet och bilbarnstolen. Detta ger luftcirkulation runt barnets rygg, huvud och lår. 3D-strukturen komprimeras inte när den används, vilket garanterar konstant luftcirkulation för ditt barn.

Överhettning och värmedöd i bilen är ett problem som är vanligare än du tror, särskilt under varma sommardagar. AXKID AeroMoov-sätesöverdraget kan hjälpa dig att förhindra överhettning tack vare sin speciella 3D-teknik som gör att luften kan cirkulera. Det innebär att det blir bekvämare och trevligare för ditt barn att resa i varmt väder med sittöverdraget.

Tack vare samarbetet med AeroMoov, den ledande tillverkaren av luftcirkulationsprodukter, och AXKID som är expert på Re board kan du förvänta dig en hög standard på komfort och kvalitet. Kudden AXKID AeroMoov har utvecklats exklusivt för AXKID -produkter och passar därför perfekt till alla AXKID Re board s. Genom att dela upp sittöverdraget i två delar kan det automatiska nackstödet fortfarande användas och justeras bekvämt när du sätter ditt barn i barnstolen.

AXKID AeroMoov-sätesöverdraget är uppdelat i två delar. Den ena delen är för själva barnstolen och sätesområdet. Den andra delen fästs på nackstödet. Denna indelning ger plattan flexibilitet så att den kan användas i alla AXKID Re board ern. Det betyder att den passar följande säten: AXKID ONE, AXKID Minikid 1, AXKID Minikid 2, AXKID Modukid Seat, AXKID Move, AXKID Rekid, AXKID Wolmax. AXKID är tillverkad av ekologisk bomull och gör det mycket mjukt och bekvämt för ditt barn att sitta i barnstolen. Kudden är också mycket praktisk för föräldrarna, eftersom den är mycket lätt att tvätta i tvättmaskinen vid 40 °C och torkar snabbt. Sätesöverdraget är certifierat enligt OekoTex 100 klass 1. Det innebär att kudden är helt fri från skadliga ämnen som kan vara skadliga för ditt barn. Safety first - alltid!

Produktdetaljer:
  • Unik 3D-teknik för att minska värmeuppbyggnad och cirkulera luft.
  • Absorberar fukt och svett
  • Delad i 2 delar för användning med automatiskt huvudstöd
  • Mjuk, bekväm och maskintvättbar
  • Lämplig för alla Re board er från AXKID
  • Tillverkad av ekologisk bomull och återvinningsbar

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

AXKID

Säkraste bilbarnstolarna i världen

Med rötter i svensk ingenjörskonst, säkerhetstänk och passion för barns rätt till trygghet, skapades Axkid i Göteborg, Sverige, år 2009. Axkids vision är att bygga de säkraste bilstolarna i världen. Dagens bilar blir allt säkrare och som ett resultat ökar också kraven för kontinuerlig utveckling av bilbilsäten. Med gedigen bakgrund inom bilbarnstolar och den svenska bilindustrin har Axkid under de senaste åren samlat in stor kunskap, information och erfarnehet av hur den bästa bilbarnstolen bör se ut. Kanske är det just därför som Axkid är ett av Sveriges mest populära bilbarnstolsmärken? Populära modeller från Axkid är exempelvis Modukid i-Size, Rekid och Minikid. Axkid utvecklar sina produkter i enlighet med den skandinaviska filosofin att bakåtvända säten är de säkraste!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: AXKID Anti-svettkudde från AreoMoov Grey
5
7 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 6
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

AXKID Anti-svettkudde från AreoMoov Grey
AXKID Anti-svettkudde från AreoMoov Grey
499 kr