Zapf Creation  BABY born Surprise Animal Babies

Zapf Creation BABY born Surprise Animal Babies


Pris
160 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A312256

EAN: 4001167904657

Zapf Creation BABY born Surprise Animal Babies
Texten har översatts automatiskt.
Apan ger mig kalla kårar!

Storken producerar djurens karneval och drar snyggt pälsen över öronen på BABY born Surprise babies. Barnen är utklädda till djur från djungeln, skogen, bondgården och den eviga isen. Till och med några fantasivarelser ingår i ensemblen.

Vem exakt som gömmer sig i djurkostymen ska vi ta reda på. Är det en pojke eller en flicka och vilken färg har nappflaskan som de tog med sig?

I början har barnen slutna ögon. För att se ögonfärgen torkar du ögonlocken med en fuktig trasa. Djurbebisarna gillar att dricka vatten ur flaskan och blöta sina blöjor. Oj, vilken överraskning! Ett stort mönster syns i blöjan. När alla barnens egenskaper har upptäckts kan födelseattesten fyllas i.

Innehåller en översikt över BABY born Surprise-babies och lekglädje.

Produktdetaljer:
  • BABY född Överraskning
  • Att leka med och samla
  • BABY born Surprise uppmuntrar fantasin och har visat sig stödja utvecklingen av sociala färdigheter och värderingar som ansvar, kommunikation och empati.
  • BABY born Överraskande djurbebisar med kläder, blöja, flaska, födelseattest med översikt över bebisarna och spel.
  • 12 olika Design s
  • Ålder: Från 3 år

Försiktighet
Inte lämplig för barn under 3 år. Innehåller små delar som kan sväljas. Denna artikel finns i olika versioner. Det är inte möjligt att välja en viss Design eller färg i förväg när du beställer. Du kommer att få en produkt från detta sortiment.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

ZAPF

Dockor som uppfyller drömmar

I över 80 år har dockor från Zapf funnits på små flickor och pojkas önskelistor. Lek med dockor främjar fantasin och dockor från Zapf är långvariga lekkompisar och lojala vänner för barn över hela världen. I början av 90-talet kom det stora genombrottet med Baby Born® som fortfarande är bland Zapfs mest populära dockor. Baby Born® kan b.la. äta välling, gråta riktiga tårar, skratta när den blir kittlad och stänga ögonlocken när den blir nattad. Baby Born® är framförallt kända för sin detaljrikedom och kvalitet till bra priser. Dessutom finns det massvis med roliga tillbehör som förlänger det roliga!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Zapf Creation BABY born Surprise Animal Babies
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Zapf Creation  BABY born Surprise Animal Babies
Zapf Creation BABY born Surprise Animal Babies
160 kr