Zapf Creation BABY born® Baby Carrier Love
Pris
194 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A287600

EAN: 4001167828038

Zapf Creation BABY born® Baby Carrier Love
Texten har översatts automatiskt.
BABY född älskar promenader i parken. Det finns alltid så mycket att upptäcka. Det finns kaniner som hoppar genom gräset, ankor som simmar genom sjön och människor som går sina hundar. Precis som hennes djurvänner på barnbäraren. Bara det finns inga björnar. Män bär: björnbär, hallon och blåbär. Så att BABY född kan själv välja de söta frukterna och titta på vad som händer, älskar hon att vara i den lila bäraren. Barnbärarens remsystem kan justeras så att de passar olika barnstorlekar.

produktinformation:
  • Förpackningsdimensioner: ca. 30 cm x 8 cm x 28 cm
  • Högkvalitativt tillbehör för BABY-född märkesleksdocka
  • För utökad, varierad och långvarig spelglädje
  • Passar också för mindre dockor
  • Ålder: från 3 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

ZAPF

Dockor som uppfyller drömmar

I över 80 år har dockor från Zapf funnits på små flickor och pojkas önskelistor. Lek med dockor främjar fantasin och dockor från Zapf är långvariga lekkompisar och lojala vänner för barn över hela världen. I början av 90-talet kom det stora genombrottet med Baby Born® som fortfarande är bland Zapfs mest populära dockor. Baby Born® kan b.la. äta välling, gråta riktiga tårar, skratta när den blir kittlad och stänga ögonlocken när den blir nattad. Baby Born® är framförallt kända för sin detaljrikedom och kvalitet till bra priser. Dessutom finns det massvis med roliga tillbehör som förlänger det roliga!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Zapf Creation BABY born® Baby Carrier Love
5
34 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 32
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Zapf Creation BABY born® Baby Carrier Love
Zapf Creation BABY born® Baby Carrier Love
194 kr