Yookidoo ™ Gymotion-säte och spela filt
Pris
823 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A298009

EAN: 7290107721455

Yookidoo ™ Gymotion-säte och spela filt
Texten har översatts automatiskt.
Gymotion Seat Play-filten är lämplig från födseln för att leka i liggande eller sittande position. Det 3-lagers, extra vadderat lekteppet kan enkelt förvandlas till ett stödstol. Det gör att barnet kan leka medan han sitter och upprätthålla konstant kontakt med sin miljö, och därmed främjar utvecklingen från födseln.


Den första fasen, som spelar i ryggläget, främjar fokusering av blicken och djupuppfattningen , det stöder ögon-hand-samordning och sensorisk utveckling. Spelet i benägna läge, fas 2, främjar upprepad huvudlyftning, stärker axlar, bröstkorg och överkropp och hjälper till att utveckla grovmotoriska färdigheter. Fas 3, som spelar i sittande läge, hjälper barn att sitta upprätt, uppmuntrar till interaktion med miljön och lär ut förhållandet mellan orsak och verkan. Det utvecklar motoriska färdigheter och uppmuntrar nyfikenhet. funktioner: Enkel byte från ett lekfilt till ett mjukt, säkert och stödjande säte för att spela i sittande läge.

Lekfiltet erbjuder mer än 20 utvecklingsaktiviteter och ett brett utbud av tillbehör för många fler spelalternativ. Den har ett batteridrivet flygplan som reagerar på rörelse med musik, en stor kudde på båda sidor för benägna positioner med praktiska öglor för enkel montering av leksaker. En stor säker spegel som kan hängas på lekbågen eller placeras på lekfilten, en skrammel med olika material, en reflekterande bakgrund, skrallringar och tandring är också inkluderad i lekfilten, samt en lätt att ta tag i hunden skralla med färgglada rörliga ringar. Lekfiltet är lätt fällbart för praktisk förvaring och enkel transport.

Detaljer:
 • 20 utvecklingsaktiviteter
 • Inkluderar: batteridrivet flygplan, skraller ring, tandring. Hundrallla
 • Taket kan enkelt fällas upp för transport eller förvaring
 • Ålder: från 0 månader

 • Uppmärksamhet
  Batterier ingår inte.

  Fraktinformation

  Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

  Omdömen

  Produktomdömen från våra kunder: Yookidoo ™ Gymotion-säte och spela filt
  5
  19 Produktomdömen
   
  5 Stjärnor
  | 19
   
  4 Stjärnor
  | 0
   
  3 Stjärnor
  | 0
   
  2 Stjärnor
  | 0
   
  1 Stjärna
  | 0
  Vad är eKomi?

  100% äkta feedback från kunder

  Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

  De mest hjälpsamma svenska omdömena:

  Se fler omdömen

  De mest hjälpsamma internationella omdömena:

  Visa fler internationella produktomdömen
  Laddar innehåll...

  Våra bästsäljare

  Yookidoo ™ Gymotion-säte och spela filt
  Yookidoo ™ Gymotion-säte och spela filt
  823 kr