Vulli Senso 'roll Sophie la girafe®
Pris
367 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A294980

EAN: 3056562401233

Vulli Senso 'roll Sophie la girafe®
Texten har översatts automatiskt.
1m mjukhet och aktivitet för att stimulera barnets utveckling.
Aktivitetsrollen erbjuder en mängd olika aktiviteter, former och färger för att stimulera barnets fem sinnen.

1. nycklar: tack vare deras olika material
2. lyssnande: med raslande papper och gnissande leksaker
3 & 4 Smakning och lukt: tack vare en tandläkare med vaniljearoma och Five. Se: Fåtöljen har olika färger och en spegel där baby kan upptäcka sin reflektion.

Smart: Med sina band och Universalring kan aktivitetsrullen fästas var som helst. På barnsängen, i bilen eller till och med på barnvagnen. Praktiskt: För optimal hygien kan tygvalsen tvättas i maskin vid 30 ° C

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd) : cirka. 100 x 12 x 12 cm
  • Material: 100% polyester
  • Rengöring: tvättas för hand, inte bleka, stryka, torka eller torka rent
  • Rengör tygval : tvättbar maskin vid 30 grader
  • Med Universalring
  • Ålder: från 3 månader
Se upp!
Ta bort all förpackning och fästanordningar före användning. Förvara förpackningen. Den innehåller viktig information. Använd under direkt vuxenövervakning. Ta bort skyddsfilmen från spegeln före användning.
För att undvika eventuella skador från intrassling, vänligen ta bort leksaken från barnets räckvidd så fort den försöker krypa eller krypa.

Tandring: Vi rekommenderar att du rengör leksaken ytligt med tvålvatten och en fuktig trasa. Inspektera produkten noga före användning, särskilt om barnet redan har tänder. Dra produkten i alla riktningar. Kassera den så snart de första tecknen på skador eller slitage uppträder. Var noga med att kontrollera produkten regelbundet för att se till att den är i perfekt skick för användning.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Vulli Senso 'roll Sophie la girafe®
Vulli Senso 'roll Sophie la girafe®
367 kr