2:a Advent RABATTKODER 🕯
2:a Advent RABATTKODER 🕯
Endast idag:
6 rabattkoder
00
tim.
00
min.
00
sek.
Välj din rabattkod
Träumeland Sommarsovsäck Liebmich Bamboo Summer Rain
Träumeland Sommarsovsäck Liebmich Bamboo Summer Rain
Storleksguide
Variant:
 • Träumeland Sommarsovsäck Liebmich Bamboo Summer Rain
 • Träumeland Sommarsovsäck Liebmich Bamboo Summer Fresh
 • Träumeland Sommarsovsäck Liebmich bambu stardust

Pris
281 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A304018

Träumeland Sommarsovsäck Liebmich Bamboo Summer Rain
Texten har översatts automatiskt.
Du har bäddat din säng, sov nu i den. Detta ordspråk gäller även de minsta av oss. Som regel behöver spädbarn och småbarn minst 14 timmars sömn per dag. En optimal sömnmiljö är avgörande för barnets hälsa. Kombinationen av rätt madrass och en andningsbar babysovsäck hjälper till att förhindra skadlig luft- och värmeuppbyggnad i babysängen.

Vi rekommenderar en andningsbar babysovsäck som kan anpassas till rumstemperaturen på bästa möjliga sätt.

I kampen mot värmebildning har LIEBMICH TENCEL-sommarsovsäcken från Träumeland också en innovativ funktion: det är den första babysovsäcken som andas! Detta möjliggörs av två ventilationsluckor som enkelt kan öppnas och stängas med en dragkedja - beroende på rumstemperaturen och den nödvändiga lufttillförseln.

Produktdetaljer:
 • Material: 70% naturfiber TENCEL™ , 30% bomull
 • Tvättbar upp till 60 °C
 • Lämplig för torktumlare
 • TOG-värde: 0,5
 • Förhindrar svettning
 • Tillverkad av hållbar naturfiber
 • Hudvänlig och mjuk
 • Ingen värmeackumulering tack vare ventilationsfickan
 • Med tiger säkerhetsdragkedja
 • Utan optiska vitmedel
 • Design : Ankare

Justerbar ventilation
Ventilationsslitsen vid foten av sommarsovsäcken kan öppnas med hjälp av en dragkedja och möjliggör därmed en optimal lufttillförsel vid behov. Detta motverkar överhettning av barnet. Sovsäcken som andas - för säker och hälsosam babysömn.

Garanterat testat för skadliga ämnen
Produkternas kvalitet ligger Träumeland särskilt varmt om hjärtat, och därför har alla produkter testats flera gånger oberoende av varandra för att upptäcka skadliga ämnen och är bevisligen lämpliga för användning i babysängar. Noggrann produktion och noggrant materialval är en självklarhet för Träumeland !

Perfekt sovklimat
Sovsäcken är inte bara underbart gosig utan också tillverkad av material av högsta kvalitet. TENCEL™-fibrerna som används i kombination med polyester absorberar betydligt mer fukt än bomull och ger därmed ett ännu torrare och hälsosammare sovklimat.

Frågor och svar
 • Varför ska jag föredra en sovsäck i stället för ett täcke till mitt barn?
Sovsäckar är att föredra framför filtar eftersom de inte kan stoppas undan eller dras över huvudet. Detta förhindrar överhettning på grund av värmeuppbyggnad och garanterar en säker och hälsosam sömn för barnet.
 • Vilken storlek på sovsäck ska jag välja för mitt barn?
Den rätta storleken på en babysovsäck beror i första hand på barnets längd. Vårt tips: För att ditt barn ska kunna röra sig fritt bör avståndet mellan fötterna och sovsäckens botten inte vara mindre än 10 cm.

För att vara på den säkra sidan bör du dock mäta:

Kroppslängd
= - huvudets längd
= + 10 cm
= rätt storlek på sovsäcken
 • Vilka kläder ska mitt barn ha på sig i sovsäcken?
Många föräldrar är lite förvirrade när det gäller sovkläder. Är barnet för varmt eller fryser det? Precis som det finns varma sommarnätter och svala vintermånader utomhus finns det temperaturskillnader i barnkammaren på natten. För att säkerställa en vilsam sömn för din avkomma är det viktigt att anpassa sovkläderna optimalt. Vi vill inte göra några allmänna uttalanden här. En sak är dock viktig: du får inte låta dig luras av tjockleken på materialet i sovsäcken, eftersom materialen har olika värmevärden.
Måttenheten "TOG" kan användas som vägledning. "TOG" visar textiliers värmebeständighet och ger dig information om hur varmt ditt barn kommer att ha det i en sovsäck vid en viss rumstemperatur. Ju högre TOG-värde, desto varmare är barnet. Sovsäckar har olika "TOG-värden". LIEBMICHs sommarsovsäck har ett "TOG-värde" på 0,5!
 • Skötseltips
Använd ett milt tvättmedel utan optiska vitmedel för att tvätta.

<a href=https://www.traeumeland.com/upload/content/downloads/liebmich_gebrauchsanweisung.pdf>Du hittar LIEBMICHs bruksanvisning för en all-säsongssovsäck här!

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
267 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Träumeland

Skön och avslappnad sömn med produkter från Träumeland

Den österrikiska tillverkaren Träumeland erbjuder en mängd olika produkter inom branschen sängtillbehör. I vår shop hittar du många olika madrasser, spjälskydd, påslakanset och mycket mer! Allt för att göra omgivningen så skön och behaglig som möjligt. Madrasserna är försedda med ett tyg vars material både släpper igenom luft och förebygger att det ska bli för varmt samtidigt som den ser till att ingen fukt kan tränga in i madrassen.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Träumeland Sommarsovsäck Liebmich Bamboo Summer Rain
4.5
19 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 13
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Träumeland Sommarsovsäck Liebmich Bamboo Summer Rain
Träumeland Sommarsovsäck Liebmich Bamboo Summer Rain
281 kr