Träumeland Madrass Universum 90 x 200 cm
Hållbar
Pris
2823 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A116255

EAN: 9120018354726

Träumeland Madrass Universum 90 x 200 cm
Texten har översatts automatiskt.
"Alla Träumeland baby- och barnmadrasser tillverkar med stor omsorg på fabrikerna i Österrike. Endast utvalda material, som kommer nästan uteslutande från Tyskland, Österrike och Schweiz.

Universum-madrasser för Träumelands barn och unga är designad för en vikt upp till 70 kg och är lämpliga för barn och ungdomar från 2 till 15 år. På grund av vågkonturskuret på madrasskärnan ger madrassen gud liggekomfort.

Produktdetaljer madrasskärna:
  • Mått: bredd x längd x höjd 90 x 200 x 15 cm
  • Material: 100% kallt skum
  • Högkvalitativ tiger, punktelastisk kallskumkärna för optimal liggekomfort
  • Förbättrad luftcirkulation genom vertikala luftkanaler
  • Två hårdhetsgrader: mjuk (liten vågkontur) och medelstyrka (stor vågkontur)
  • volymvikt: 35 kg / m³

Produktinformation madrassöverdrag
  • Materialskydd: 68% polyester, 32% TENCEL ™
  • skydd är avtagbart och delbart
  • Skötselanvisningar: madrassskydd tvättbar upp till 60 ° C
  • Lämplig för torktumlare med skonsamhantering
  • Lämplig för allergikare
  • Antimon & amp förorenad testad
  • Permeabel för luft
  • Oeko-Tex certifierad i klass 1 för spädbarn under testnr. 47693 i ÖTI, Wien

Materialdeklaration

kallt skum
Jämfört med mjukt skum, hög- tigerråvaror av hög kvalitet skriv för kallskum. Kallt skum visar förbättrad punktelastiskt beteende, är mer andas och har en längre livslängd. Genom att integrera luftkanaler och konturskärningar förbättras de viktiga faktorerna som ventilation och elasticitet avgörande.

Polyester
Polyester är en viktig motståndskraftig och elastisk fiber - det är det som är lämpligt för madrassöverdrag och förbättrar deras värde.

Tencel ™
Med Tencel ™ har en ny era inom fiberteknik börjat. Tencel ™ är en cellulosafiber och erhålls från trä i en miljövänlig process. Det kombinerar fördelarna med många fibrer: fint som sidan, stark som polyester, lättvård som akryl, svalt och trevligt som linne, varmt som ull och absorberande betydligt mer vattenånga än bomull.

Tvätt Fleece
Wash-Vlies är en tvättbar ihålig fiber och mycket mycket lämplig för barn med allergier. Wash-Vlies har en hög återhämtningskapacitet och dämpar madrassen som Träumeland täcker.

Varför ska jag köpa en speciell barnmadrass / ungdomsmadrass när det finns finns vuxna madrasser?
Barns vikt och storlek skiljer sig väsentligt från vikten och storleken på en vuxen. Dessutom har ungdomar olika behov än vuxna.

Vilken laddar madrass / ungdomsmadrass är rätt?
Med så många olika modeller att välja mellan är det naturliga beslutet som inte är lätt, varför vi ska använda ett poängsystem som hjälper dig att hitta dig runt vårt barnmadrassprogram snabbt och enkelt: ju fler kvalitetspunkter och barnmadrass / ungdomsmadrass har, desto högre är dess kvalitet:: Bra-ventilation, kvalitet av madrassskyddet och kärnan såväl som extrafunktioner.

Hur länge kan jag använda en barnmadrass / ungdomsmadrass?
Våra barnmadrasser / ungdomsmadrasser är lämpliga från 2 år och är designade för en vikt på upp till 70 kilo.

När ska jag vända barnmadrass / ungdomsmadrass från den mjuka till medelstora sidan?
Vi rekommenderar vrida madrassen från den mjuka sidan till den medelstora fasta sidan när det finns cirka 35 kilo.

Min ny barnmadrass / ungdomsmadrass luktar ...
Speciellt nya madrasskärnor kan få en ny lukt, som tyvärr inte helt kan komma undan på grund av förpackningar. Lukten är ofarlig och försvinner senast 2 till 4 veckor. Helst bör du lufta din madrass i din använda den utomhus för första gången. Se dock tills att madrassen inte blir fuktig eller placeras direkt i solen. Naturligtvis testas alla våra produkter flera gånger av andra testinstitut för skadliga ämnen och är idealiska för tid i spjälsängen.
Kärnan i mitt barns madrass / ungdomsmadrass är plötsligt gul - vad borde Jag gör det?
Oroa dig inte - en gul missfärgad madrasskärna är helt ofarlig. Allt skum kan bli gulaktigt på grund av solljus eller konstgjort ljus. Detta är helt ofarligt och på inget sätt skadligt för barnet.

Min barnmadrass / ungdomsmadrass har en ihålig
Omslagen på våra barnmadrasser är quiltade på insidan med en fleece. Denna fleece förlorar lite bulkighet vid första användningen. Om ditt barn alltid sover på samma del av madrassen kan det tyckas vara ihåligt nya huvudet vilar på madrassen vid vissa punkter. Om du lägger ditt barn på olika delar av madrassen, eller om barnet flyttar mer på madrassen senare, kommer fleece att komma på hela skåpet och ""ihåliga"" försvinner igen. Denna komprimering av locket är inte en nackdel för ditt barn.

Är kärnan i min madrass tvättbar?
Nej, igen Träumeland ett vattenbaserat lim i produktionen, vilket skulle göra att de försvinner."

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Miljövänlig produktion

Företag med miljövänlig produktion är tillverkare som är medvetna om sitt ekologiska ansvar och agerar därefter. Dessa företag fokuserar på tillverkning av högkvalitativa och hållbara produkter. Detta omfattar inte bara inköp av hållbara råvaror utan även övervakning och optimering av produktionsprocesser. Målet är att använda resurserna så effektivt som möjligt och undvika negativ miljöpåverkan. Det finns också ett antal märkningar som utmärker produkter från hållbar produktion. Det kan till exempel handla om den nordiska svanen, Grüne Knopf eller bluesign.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Träumeland

Skön och avslappnad sömn med produkter från Träumeland

Den österrikiska tillverkaren Träumeland erbjuder en mängd olika produkter inom branschen sängtillbehör. I vår shop hittar du många olika madrasser, spjälskydd, påslakanset och mycket mer! Allt för att göra omgivningen så skön och behaglig som möjligt. Madrasserna är försedda med ett tyg vars material både släpper igenom luft och förebygger att det ska bli för varmt samtidigt som den ser till att ingen fukt kan tränga in i madrassen.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Träumeland Madrass Universum 90 x 200 cm
4.5
44 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 35
 
4 Stjärnor
| 6
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Träumeland Madrass Universum 90 x 200 cm
Träumeland Madrass Universum 90 x 200 cm
2823 kr