Rabatt - allt för resan 🚗
Rabatt - allt för resan 🚗
10% rabattkod:
KIW13736
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden
Träumeland Madrass Moonlight 60 x 120 cm
Hållbar
Träumeland Madrass Moonlight 60 x 120 cm
Pris
1377 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A021763

EAN: 9120018350018

Träumeland Madrass Moonlight 60 x 120 cm
Texten har översatts automatiskt.
Alla Träumeland baby- och barnmadrasser tillverkas med stor omsorg i fabriken i Österrike. Endast utvalda material används, som nästan uteslutande kommer från Tyskland, Österrike och Schweiz.

"Naturglück" är en babymadrass i kategorin "Natur" från företaget Träumeland .

Babymadrassen Moonlight med ventilationsmönster för god liggkomfort har också en säkerhetsstegkant för de första försöken att stå upp.

Produktdetaljer:
  • Mått: bredd x längd x höjd 60 x 120 x 11 cm.
  • Madrassens kärna: kallt skum med ventilerande konturskärning
  • Bra ventilation tack vare vertikala luftkanaler
  • Baby side (djupa snitt) och toddler side
  • Längsgående säkerhetskanter för de första försöken att stå i spjälsängen.
  • Volymvikt: 35 kg/m³
  • Madrassöverdrag: 38 % TENCEL™ och 62 % polyester
  • Luftgenomsläpplig
  • Tvättbar upp till 60 °C
  • Lämplig för torktumlare
  • Överdrag med dragkedja
  • Antimon och föroreningar testade!

Frågor och svar

Med så många olika modeller att välja mellan är det inte lätt att fatta ett beslut. Därför erbjuder vi ett poängsystem som ger en snabb och säker orientering genom vårt sortiment av babymadrasser: Ju högre kvalitetspoäng en madrass har, desto högre är den tiger . I grund och botten finns det några faktorer som man bör beakta och kontrollera deras betydelse: Bra ventilation, material och ytterligare funktioner.

  • Vilket överdrag ska jag välja för mina madrasser?
Mer information på: www.traeumeland.com/DE/matratzenbezug

  • Vilken kärna ska jag välja för min madrass?
Närmare information på: www.traeumeland.com/DE/matratzenkern

Materiella förhållanden
  • Min köpta babymadrass luktar....
Nya madrasskärnor kan ibland ha en ny lukt som inte helt kan försvinna på grund av förpackningen. Lukten är ofarlig för barnet och försvinner senast efter två till fyra veckor. Det är bäst att lufta ut babymadrassen utomhus innan du använder den första gången, men se till att babymadrassen inte blir fuktig eller står direkt i solen. Alla våra madrasser testas flera gånger av oberoende testinstitut för att upptäcka skadliga ämnen och är mycket lämpliga för användning i babysängen.

  • Babymadrassens kärna är plötsligt gul - vad ska jag göra?
Oroa dig inte - en gul madrasskärna är helt ofarlig. Allt skum blir gult när det utsätts för solljus eller artificiellt ljus. Detta är helt ofarligt och på intet sätt farligt eller skadligt för ditt barn.

  • Min babymadrass har plötsligt blivit ihålig
Överdragen på babymadrassen är quiltade med en fleece på insidan. Den här fleecen förlorar en del av sin volym när den används första gången. Om ditt barn alltid sover på samma del av madrassen kan det ge intryck av att madrassen är ihålig eftersom huvudet vilar på madrassen på vissa ställen. Om du placerar ditt barn på olika delar av madrassen, eller om barnet rör sig mer på madrassen senare, kommer fleecen på hela överdraget att komprimeras och "hålan" försvinner igen. Denna komprimering av överdraget är inte en nackdel för ditt barn.

  • Kan madrassens kärna också tvättas?
Nej. Träumeland använder ett vattenbaserat lim vid tillverkningen, vilket skulle leda till att de enskilda delarna lossnar.

Skydd mot fukt

  • Behöver jag ett extra överdrag för det integrerade fuktskyddet i skyddet?
För babymadrasser med Träumeland "sleep safety " eller "sleep dry" behöver du inte ha något extra skydd mot fukt om barnet har blöja.
Dessa överdrag har fuktskyddsfunktionen integrerad i madrassöverdraget.Ytterligare fuktskyddsöverdrag stoppar inte bara fukt utan även ventilationen och bör därför inte användas.

  • När kan jag börja använda ett lufttätt fuktskydd?
Vi rekommenderar att vattentäta eller lufttäta fuktskyddsöverdrag endast används när barnet är rent. Under de två första levnadsåren bör du till varje pris undvika att använda lufttäta material i ditt barns spjälsäng. För denna ålder skyddar madrassöverdragen Träumeland "sleep safety " och "sleep fresh " madrassens kärna på ett tillfredsställande sätt.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Miljövänlig produktion

Företag med miljövänlig produktion är tillverkare som är medvetna om sitt ekologiska ansvar och agerar därefter. Dessa företag fokuserar på tillverkning av högkvalitativa och hållbara produkter. Detta omfattar inte bara inköp av hållbara råvaror utan även övervakning och optimering av produktionsprocesser. Målet är att använda resurserna så effektivt som möjligt och undvika negativ miljöpåverkan. Det finns också ett antal märkningar som utmärker produkter från hållbar produktion. Det kan till exempel handla om den nordiska svanen, Grüne Knopf eller bluesign.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Träumeland

Skön och avslappnad sömn med produkter från Träumeland

Den österrikiska tillverkaren Träumeland erbjuder en mängd olika produkter inom branschen sängtillbehör. I vår shop hittar du många olika madrasser, spjälskydd, påslakanset och mycket mer! Allt för att göra omgivningen så skön och behaglig som möjligt. Madrasserna är försedda med ett tyg vars material både släpper igenom luft och förebygger att det ska bli för varmt samtidigt som den ser till att ingen fukt kan tränga in i madrassen.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Träumeland Madrass Moonlight 60 x 120 cm
5
10 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 9
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Träumeland Madrass Moonlight 60 x 120 cm
Träumeland Madrass Moonlight 60 x 120 cm
1377 kr