TRÄUMELAND Madrass "Fullmåne" 90 x 200 cm
babymarkt rekommenderar Hållbar
TRÄUMELAND Madrass "Fullmåne" 90 x 200 cm
Variant:
  • TRÄUMELAND Madrass "Fullmåne" 90 x 200 cm
  • TRÄUMELAND Madrass "Fullmåne" 100 x 200 cm
  • TRÄUMELAND Madrass "Fullmåne" 120 x 200 cm
  • TRÄUMELAND Madrass "Fullmåne"  140 x 200 cm
  • +3

Pris
3499 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A116204

EAN: 9120018351756

TRÄUMELAND Madrass "Fullmåne" 90 x 200 cm
Texten har översatts automatiskt.
Alla Träumeland baby- och barnmadrasser tillverkas med stor omsorg på fabriken i Österrike. Endast utvalda material används, som nästan uteslutande kommer från Tyskland, Österrike och Schweiz.

Fullmånemadrassen Träumeland för barn och tonåringar är konstruerad för en vikt på upp till 70 kg och passar barn och tonåringar i åldern 2 till 15 år. Tack vare madrasskärnans kubformade skärning ger madrassen mycket god liggkomfort.

Madrasskärna produktinformation:
  • Mått: bredd x längd x höjd 90 x 200 x 12 cm
  • Material: 100% kallskum
  • Högkvalitativ tiger , punktelastisk kallskumskärna för optimal liggkomfort
  • Utmärkt ventilation tack vare ytkonturskärning på båda liggytorna och vertikala luftkanaler
  • Två fasthetsnivåer: mjuk (djupa snitt) och medium fast
  • Volymvikt: 35 kg/m³

Madrassöverdrag produktinformation
  • Material i överdraget: 68% polyester, 32% TENCEL™
  • Överdraget är avtagbart och kan separeras
  • Skötselråd: Madrassöverdrag tvättbart upp till 60 °C
  • Lämplig för torktumling på skonsamt program
  • Lämplig för allergiker
  • Testad för antimon och skadliga ämnen
  • Luftgenomsläpplig
  • Oeko-Tex-certifierad i klass 1 för spädbarn enligt test nr. 47693 i ÖTI, Wien

Deklaration av material

Kallskum
Jämfört med mjukt skum använder kallskum högkvalitativa tiger e råvaror. Kallskum har förbättrat punktelastiskt beteende, andas bättre och har längre livslängd. Genom luftkanaler och konturskärningar förbättras viktiga faktorer som ventilation och elasticitet avsevärt.

Polyester
Polyester är en särskilt slitstark och elastisk fiber - vilket gör den särskilt lämplig för madrassöverdrag och ger dem ett mervärde.

Tencel™
En ny era inom fiberteknik har inletts med Tencel™. Tencel™ är en cellulosafiber som utvinns ur trä i en miljövänlig process. Den kombinerar fördelarna hos många fibrer: Fin som siden, stark som polyester, lättskött som akryl, sval och behaglig som linne, varm som ull och absorberar betydligt mer vattenånga än bomull.

Tvättbar fleece
Tvättfleece är en tvättbar hålfiber och är därför idealisk för barn med allergier. Tvättfleece har en hög elasticitet och dämpar Träumeland madrassöverdrag.

Varför ska jag köpa en speciell barnmadrass/ungdomsmadrass när det också finns madrasser för vuxna?
Helt enkelt: barns vikt och storlek skiljer sig avsevärt från en vuxens vikt och storlek. Dessutom har ungdomar andra behov än vuxna.

Vilken barnmadrass / ungdomsmadrass är den rätta?
Med så många olika modeller att välja mellan är det naturligtvis inte lätt att fatta ett beslut, och därför erbjuder vi ett poängsystem som hjälper dig att snabbt och enkelt hitta rätt i vårt sortiment av barnmadrasser: ju fler kvalitetspoäng en barnmadrass / ungdomsmadrass har, desto högre tiger . I princip finns det några faktorer att ta hänsyn till när det gäller betydelse: God ventilation, kvaliteten på madrassens överdrag och kärna samt ytterligare funktioner.

Hur länge kan jag använda en barnmadrass/ungdomsmadrass?
Vår barnmadrass/ungdomsmadrass är lämplig från 2 års ålder och är avsedd för en vikt på upp till 70 kilo.

När ska jag vända barnmadrassen/ungdomsmadrassen från den mjuka till den medelfasta sidan?
Vi rekommenderar att du vänder madrassen från den mjuka till den medelfasta sidan vid en vikt på ca 35 kg.

Min nya barnmadrass/ungdomsmadrass luktar...
Särskilt nya madrasskärnor kan ha en ny lukt, som tyvärr inte kan försvinna helt på grund av förpackningen. Denna lukt är ofarlig och försvinner senast efter 2 till 4 veckor. Helst bör du vädra madrassen utomhus innan du använder den för första gången. Se dock till att madrassen inte blir fuktig eller står direkt i solen. Naturligtvis testas alla våra produkter flera gånger för skadliga ämnen av oberoende testinstitut och är därför idealiska för användning i barnsängar

Kärnan i min barnmadrass/tonårsmadrass har plötsligt blivit gul - vad ska jag göra?
Oroa dig inte - en gul missfärgad madrasskärna är helt ofarlig. Allt skum kan bli gult på grund av exponering för solljus eller artificiellt ljus. Detta är helt ofarligt och inte på något sätt skadligt för barnet.

Min barnmadrass/ungdomsmadrass har ett hål
Överdragen på våra barnmadrasser är quiltade med en fleece på insidan. Denna fleece förlorar lite av sin fluffighet vid första användningen. Om ditt barn alltid sover på samma del av madrassen kan den ge intryck av att vara ihålig, eftersom huvudet vilar på madrassen vid vissa punkter. Om du lägger ditt barn på olika delar av madrassen, eller om barnet senare rör sig mer på madrassen, kommer fleecen att komprimeras över hela överdraget och "håligheten" kommer att försvinna igen. Denna komprimering av överdraget är ingen nackdel för ditt barn.

Är kärnan i min madrass tvättbar?
Nej, eftersom Träumeland använder ett vattenbaserat lim för produktion, vilket skulle få de enskilda delarna att lossna.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Hållbarhet

Miljövänlig produktion

Företag med miljövänlig produktion är tillverkare som är medvetna om sitt ekologiska ansvar och agerar därefter. Dessa företag fokuserar på tillverkning av högkvalitativa och hållbara produkter. Detta omfattar inte bara inköp av hållbara råvaror utan även övervakning och optimering av produktionsprocesser. Målet är att använda resurserna så effektivt som möjligt och undvika negativ miljöpåverkan. Det finns också ett antal märkningar som utmärker produkter från hållbar produktion. Det kan till exempel handla om den nordiska svanen, Grüne Knopf eller bluesign.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Träumeland

Skön och avslappnad sömn med produkter från Träumeland

Den österrikiska tillverkaren Träumeland erbjuder en mängd olika produkter inom branschen sängtillbehör. I vår shop hittar du många olika madrasser, spjälskydd, påslakanset och mycket mer! Allt för att göra omgivningen så skön och behaglig som möjligt. Madrasserna är försedda med ett tyg vars material både släpper igenom luft och förebygger att det ska bli för varmt samtidigt som den ser till att ingen fukt kan tränga in i madrassen.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: TRÄUMELAND Madrass "Fullmåne" 90 x 200 cm
5
358 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 302
 
4 Stjärnor
| 50
 
3 Stjärnor
| 6
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

TRÄUMELAND Madrass "Fullmåne" 90 x 200 cm
TRÄUMELAND Madrass "Fullmåne" 90 x 200 cm
3499 kr