Top B right   Toys® Yummy Bear vågar
Pris
274 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A330977

EAN: 6971325133879

Top B right Toys® Yummy Bear vågar
Texten har översatts automatiskt.
Yummy-lus tiger Lärande spel kul

Yummy - men cupcakesna ser utsökta ut. Hur mycket väger de?

Barn från 3 år och uppåt får shoppa läckra muffins i det pedagogiska spelet Yummy Bear 123 Balance från Top B right Leksakerna® går på shopping för att köpa läckra muffins. Den pedagogiska leksaken består av en våg med en söt björnkonditor i mitten, färgglada muffins och vikter i form av siffror. Små cupcakefantaster placerar de fina cupcakes i en av de två vågskålarna och balanserar vågen med motsvarande antal. De kan se om de har räknat rätt när vågen står på Balance , eftersom siffrorna väger lika mycket som motsvarande antal muffins. Detta gör det till en barnlek att lära sig att räkna och börja räkna!

Även idealisk för rollspel

De spelpengar som ingår i uppsättningen ger ännu mer realistisk lekglädje. Barnen använder den för att gå till kakbutiken och betala för sina inköp precis som i verkligheten. När de spelar blir de kreativa och hittar på spännande historier om cupcakebutiken. Den fria leken uppmuntrar också fantasin och det sociala samspelet.

Lära sig siffror på ett enkelt sätt

Medan barnen leker lär de sig sina första siffror och introduceras till ämnet balans och Balance på ett lekfullt sätt. Samtidigt tränar de också sin första aritmetik och räkning med enkla additioner och subtraktioner och tränar sin finmotorik och koordination mellan hand och öga.

Högsta kvalitet

Tack vare de strikta kvalitetskontrollerna och modern ster-trycktekniken kan Top B right Toys® pedagogisk leksak Yummy Bear skala med mjuka vattenbaserade pastellfärger. Träet till vågens stabila bas kommer från hållbart skogsbruk tiger och endast högkvalitativ tiger plast används, som är särskilt hållbar.

Leksaker från Top B right Toys® har haft ett enkelt uppdrag i över 30 år: att väcka barnens många talanger. Det är därför som varje barns naturliga upptäckarlust står i förgrunden när det gäller pedagogiska leksaker. Top B right Toys® hjälper barn från tidig ålder att upptäcka världen tillsammans med sina föräldrar. Vi ser hur de växer, lär sig när de leker och utforskar sin omgivning.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 37 x 14 x 18,5 cm
  • Främjar första räkne- och aritmetiska färdigheter, finmotorik och kreativitet.
  • Pedagogiskt spel med en våg med två vågskålar, 10 muffins, 10 nummervikter, 10 spelpengar
  • Material: ABS, PP
  • Ålder: från 3 år

Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under 3 år. Innehåller små delar som kan sväljas. Risk för kvävning!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Top B right   Toys® Yummy Bear vågar
Top B right Toys® Yummy Bear vågar
274 kr