Top B right   Toys® Moulds Learning Box - Pizzabageri

Top B right Toys® Moulds Learning Box - Pizzabageri


Pris
219 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313356

EAN: 6971325132179

Top B right Toys® Moulds Learning Box - Pizzabageri
Texten har översatts automatiskt.
Idag har vi pizza! Med den roliga "Pizza Bakery - Shapes Learning Box" från Top B right Barn från tre års ålder blir små pizzabagare. Föräldrar och barn turas om att spela rollerna som kund, kassör och pizzabagare i det här fantasifulla spelet och gå på en kulinarisk upptäcktsresa med det mångsidiga leksakssetetet i trä för inlärning. På vägen lär de sig former, färger, nya ord och de första siffrorna, tränar sin koordination och utvecklar sin fantasi.

Precis som på en riktig pizzeria turas föräldrar och barn om att ta emot beställningar och fylla pizzan med grönsaker, ost eller skinka enligt de bifogade korten eller sin egen personliga smak. Den kärleksfullt illustrerade förpackningen fungerar som en pizzaugn och en passande bakgrund. Vill du ha lite mer paprika? Setet innehåller två pizzor med fyra bitar vardera och 16 olika toppings i olika former och färger. Vare sig det är en cirkel, en triangel eller ett hjärta - barnen kan enkelt ta tag i pizzatoppingen, tilldela formen på toppingen till den matchande pizzabiten och sedan sätta in den färdiga pizzan i ugnen.

När pizzan är gräddad tar små gourmeter ut den ur ugnen med en pizzaspade, skär den i bitar med en pizzarulle och serverar den med en gaffel. Mhhhhmmm mums! Efter festmåltiden betalar föräldrar och barn med de mynt som ingår i setet och en ny runda börjar.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x djup x höjd): 29,2 x 21,9 x 7 cm
  • Material: ABS-plast, plywood, kraftig kartong, vattenbaserad färg.
  • Setet innehåller: 1 kärleksfullt illustrerad låda som fungerar som en pizzaugn, 8 pizzabitar, 16 olika former av toppning, 16 beställningskort, 8 mynt, 1 pizzaspade, 1 pizzarulle, 1 tårtlyftare för servering.
  • Främjar fingerfärdighet, finmotorik, kreativitet och språk.
  • Ålder: Från 3 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Top B right Toys® Moulds Learning Box - Pizzabageri
5
18 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 15
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Top B right   Toys® Moulds Learning Box - Pizzabageri
Top B right Toys® Moulds Learning Box - Pizzabageri
219 kr