Top B right   Toys® Hercules Balancing Acrobats Deluxe

Top B right Toys® Hercules Balancing Acrobats Deluxe


Pris
257 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A330976

EAN: 6971325134968

Top B right Toys® Hercules Balancing Acrobats Deluxe
Texten har översatts automatiskt.
Ganska vingligt!

Med skicklighetsspelet Hercules Balancing Acrobats Deluxe från Top B right Toys®, stora och små akrobater staplar tolv Hercules-figurer på en vinglig gungbräda.

Tolv uppgiftskort med akrobattorn i olika svårighetsgrader utmanar barn från tre års ålder om och om igen. När barnen leker tränar de sin finmotorik och koordination mellan hand och öga. På ett lekfullt sätt kommer de i kontakt med ämnena Balance och balans och tränar tålamod och koncentration.

Leksaker från Top B right Toys® har följt ett enkelt uppdrag i över 30 år: att väcka barns olika talanger. Det är därför som varje barns naturliga upptäckarlust står i förgrunden när det gäller pedagogiska leksaker. Top B right Toys® hjälper barn från tidig ålder att upptäcka världen tillsammans med sina föräldrar. Vi ser hur de växer, lär sig när de leker och utforskar sin omgivning.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 28,2 x 26 x 5,2 cm
  • Material: MDF, ABS, PC
  • Uppmuntrar barnens kreativitet
  • Ålder: från 3 år

Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under 3 år. Innehåller små delar som kan sväljas. Risk för kvävning!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Top B right   Toys® Hercules Balancing Acrobats Deluxe
Top B right Toys® Hercules Balancing Acrobats Deluxe
257 kr