Top B right  Leksaker® Bonniers solskensköket
Variant:
 • Top B right  Leksaker® Kevins mysiga vardagsrum
 • Top B right  Leksaker® Simons lyxiga badrum
 • Top B right  Leksaker® Bonniers solskensköket
 • Top B right  Leksaker® Shelas dröm sovrum

Pris
241 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A330971

EAN: 6971325135286

Top B right Leksaker® Bonniers solskensköket
Texten har översatts automatiskt.
Klassiker i barnkammaren

Drömmen om ett hus blir verklighet - även i små barnrum eller på resor. Bonniers solskenskök från Top B right Toys® inbjuder barn att upptäcka och leka. Det kärleksfullt inredda rummet är utrustat med många flyttbara möbler. Tillsammans med dockan Bonnie som ingår i setet kan barnen gå på upptäcktsfärd och uppleva timmar av matlagning och bakning.

Förtrollande tillbehör

Rummet som är tillverkat av robust kartong kan ställas in på ett ögonblick och är vackert inrett. Bonniers solskenskök övertygar med en mängd olika tillbehör och fina möbler som barnen kan inreda som de vill: barnen bakar läckra måltider och kakor tillsammans med köksälvan Bonnie i köksmodulen, som innehåller en spis, en ugn, en fläktkåpa och en diskbänk. Efteråt äter de vid bordet där två dockor kan sitta. Alla matvaror kan förvaras i det rymliga kylskåpet. När maten står på bordet öppnar Bonnie helt enkelt det rörliga fönstret som är integrerat i den robusta plastramen för att vädra rummet. Efter att ha spelat viker föräldrarna helt enkelt ihop rummet och kan förvara det för att spara utrymme.

Perfekt för rollspel

När barnen leker med Bonniers solskenskök blir de riktigt kreativa, dyker in i en fantasivärld och upplever spännande äventyr. De vackra detaljerna och de förtrollande tillbehören uppmuntrar stora och små barn att ta tag i, leka och upptäcka. När de små dockvännerna hittar på historier blir de kreativa och utökar på ett lekfullt sätt sitt ordförråd. Vare sig det är ensam eller tillsammans med vänner, syskon eller föräldrar - fri lek främjar kommunikation och språkutveckling.

Säkra material och innovativa Design

Som med alla andra Top B right Toys® leksaker är det noga med att garantera säkra material och högsta kvalitet. Plasten är särskilt robust och träet kommer från hållbart skogsbruk tiger . Alla möbler har rundade kanter och är lätta att greppa.

Leksaker av. Top B right Toys® har följt ett enkelt uppdrag i över 30 år: att väcka barns olika talanger. Det är därför som varje barns naturliga upptäckarlust står i förgrunden när det gäller pedagogiska leksaker. Top B right Toys® hjälper barn från tidig ålder att upptäcka världen tillsammans med sina föräldrar. Vi ser hur de växer, lär sig när de leker och utforskar sin omgivning.

Produktdetaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 39 x 24,5 x 7,3 cm
 • Främjar koordination mellan hand och öga, finmotorik och sociala färdigheter.
 • Perfekt för små barnhänder
 • Säkra och avrundade kanter
 • Innehåll: 1 rum, 1 plastram, 1 docka, 1 köksmodul med 2 kokplattor, 1 ugn, 1 fläktkåpa, 1 tvättställ, 1 bord med 2 stolar och 1 kylskåp.
 • Material: papper, plywood, ABS, bok
 • Ålder: från 3 år

Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under 3 år. Innehåller små delar som kan sväljas. Risk för kvävning!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Top B right  Leksaker® Bonniers solskensköket
Top B right Leksaker® Bonniers solskensköket
241 kr