Tommee Tippee Teat Anti Colic Closer to Nature Slow food flow 2 förpackningar

Tommee Tippee Teat Anti Colic Closer to Nature Slow food flow 2 förpackningar


Pris
68 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A274383

EAN: 5010415210265

Tommee Tippee Teat Anti Colic Closer to Nature Slow food flow 2 förpackningar
Texten har översatts automatiskt.
Inget är viktigare för föräldrar än att deras barn ska känna sig trygga. Det är därför som Tommee Tippee har lagt till den senaste anti-kolikinnovationen till sina prisbelönta bröstformade nappar för att skapa den nya Tommee Tippee Advanced anti-kolikflaskan. Den unika trekomponents anti-koliktekniken drar bort luft från mjölken, medan stjärnventilen förhindrar att mjölken kommer tillbaka in i slangen. Det innebär 80 % mindre uppblåsthet i magen, kräkningar och obehag. Och 100 % fler leenden. Med det integrerade sugröret med värmemätning kan du dessutom vara säker på att mjölken har optimal temperatur, vilket gör matningen till en trevlig upplevelse för dig och ditt barn.

80 % mindre kolik
Advanced anti-kolikflaska har visat sig minska koliksymptomen och ger mindre uppblåst mage, mindre kräkningar och mindre obehag.

Mindre uppblåsthet i magen
Tommee Tippee undersökte 210 föräldrar som har använt produkten för att minska sina barns koliksymptom. Av dessa instämde 80 % i att flaskan framgångsrikt minskade symtomen. Mindre luft, fler leenden.

Mindre kräkningar
Om du är orolig för kolik är ditt barns välbefinnande det viktigaste för dig. Det är därför som Tommee Tippee har utvecklat den unika tekniken med tre ingredienser som suger bort luften från mjölken. Resultatet: 80 % mindre uppblåsthet i magen, kräkningar och obehag och 100 % fler leenden.

Mindre obehag
Tommee Tippee har kombinerat vår bröstformade napp med ett sugrör med värmesensor - och den senaste anti-kolikinnovationen för att hjälpa till att lugna ditt barn. Det innebär 80 % mindre kolik och 100 % mer tillfredsställelse.

Prisbelönt bröstliknande bröstvårta
Liknar bröstet eftersom det är så bebisar tycker bäst om det - acceptans garanterad*.

Identifiering av bröstvårtan med anti-kolisk funktion
De antikoliska bröstvårtorna är tydligt märkta med en "antikolisk" skylt på bröstvårtan och förpackningen har en turkos bakgrund för att ange sortimentet. Advanced - anti-colic-nipplar är inte kompatibla med flaskor från Closer to Nature .

Ersättningsnippel
Advanced Anti-Colic-nipplar finns i tre flödeshastigheter: långsam, medelhög och snabb. Flödeshastigheten kan vara i form av ett nummer på den aktuella nippeln, 1 är långsamt flöde, 2 är medelhögt flöde och 3 är snabbt flöde. Detta är endast en vägledning aden , eftersom alla barn är olika och utvecklas i olika takt.

Håll dig alltid i flödet
Tommee Tippee erbjuder olika matningshastigheter för att hålla jämna steg med ditt växande barn. Alla barn är olika, men som tumregel rekommenderas en långsam matningshastighet för 0+ månader, en medelhög matningshastighet för 3+ månader och en snabb matningshastighet för 6+ månader. Tecken på att du behöver öka flödeshastigheten är om ditt barn tar längre än 20 minuter på sig att dricka ur flaskan, drar i spenen eller somnar under matningen.

Långsamt flöde
Tommee Tippee rekommenderar långsamma nappar för nyfödda barn och barn under 3 månader. Den här informationen är endast vägledande, eftersom alla barn är olika.

Medelstort flöde
Vår spene med medelhögt flöde är lämplig för spädbarn över 3 månader. Kom ihåg att alla barn är olika, så du kan behöva byta napp tidigare än vad som anges här.

Snabb utfodring
Den snabba spenen ger det snabbaste fodret. Den rekommenderas för barn över 6 månader.

Produktdetaljer:
  • Hjälper till att minska koliksymptomen med mindre uppblåsthet i magen, mindre kräkningar och mindre obehag.
  • Prisbelönt, bröstformad spene för naturlig koppling och garanterad acceptans
  • Unik bröstvårtsform för enkel dockning
  • Utformad för användning med Advanced antikoliska flaskor
  • BPA-fri
  • Matningshastighet: Långsam

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Teat Anti Colic Closer to Nature Slow food flow 2 förpackningar
Tommee Tippee Teat Anti Colic Closer to Nature Slow food flow 2 förpackningar
68 kr