12% via appen | 10% via nätet
12% via appen | 10% via nätet
Endast idag:
på leksaker ⚽
00
tim.
00
min.
00
sek.
Välj din rabattkod
Tommee Tippee Super Cup Anti Stick Cup 330ml 12m+ turkos

Tommee Tippee Super Cup Anti Stick Cup 330ml 12m+ turkos


Pris
109 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A310781

EAN: 5010415472021

Tommee Tippee Super Cup Anti Stick Cup 330ml 12m+ turkos
Texten har översatts automatiskt.
Världens första småbarnssäkra kopp. Den anti-slickande koppen är en öppen kopp som inte kan ramla omkull. Rädda oskyldiga mattor, filtar och bordsskivor från spill och fläckar. Njut av familjemåltider utan att behöva städa efteråt.
Tack vare Clevergrip™-tekniken klarar den här robusta lilla koppen av att stå emot stötar, stötar och slag från små händer. Tommee Tippee ® No-Knock™ Anti-Smudge Cup står stadigt på hårda ytor och räddar bord, golv och annat från spill från småbarn. Slappna av och njut av måltiderna utan att behöva städa och städa.

Räddaren av måltider
Speciellt utformade med vetskapen om att ditt barn bara är ett barn. Och oavsett vad du gör så slår de av misstag eller med flit mot sin kopp och stöter den. Tack vare Tommee Tippee ® No-Knock™ anti-snack-koppen kan du slappna av och njuta av måltiderna utan att behöva städa upp efteråt.

Starkare än ett barn som slår i handen
Tommee Tippee ® No-Knock™ Anti-Snack Cup är svår att välta men lätt att lyfta. Placera bara koppen på en slät, plan och fast yta. Den greppas direkt och förhindrar att små händer slår omkull den. När det är dags att dricka lyfter du bara rakt upp. Lätt som en plätt!

Ett ess i ärmen för att lära sig att dricka
Att lära sig att dricka ur en öppen kopp är en viktig del av småbarnens utveckling. Vanligtvis kan det leda till fläckar, stress och en total en röra. Med Tommee Tippee ® No-Knock™ anti-slickkoppen slipper du allt detta krångel. Hjälp ditt barn att lära sig dricka som en vuxen utan att behöva städa upp efteråt.

Rekommenderas av tandläkare
Tommee Tippee ® No-Knock™ Anti-Suck Cup är en öppen kopp som uppmuntrar små barn att dricka istället för att suga. Tandläkare rekommenderar att barn dricker ur en kopp så snart som möjligt för att förhindra håligheter som uppstår vid långvarigt sugande. Det stöder den orala utvecklingen genom att uppmuntra dem att använda munmusklerna som hjälper till med talet.

Enkelt clean
Precis som en vanlig öppen kopp är Tommee Tippee ® No-Knock™ Anti-Snack Cup lätt att rengöra. Tvätta med varmt tvålvatten eller rengör i det övre facket i diskmaskinen. Ta bort Clevergrip™-basen för grundlig rengöring.

Måltider som är roliga
Välj mellan en rad färgglada Design s och tecknade figurer för att uppmuntra ditt barn att dricka ur en öppen kopp. Design s och färgerna gör det lätt för småbarn att hitta din speciella kopp vid familjemiddagar.

Återaktivera Clevergrip™-golvet
Om din Tommee Tippee ® No-Knock™ antispillmugg inte står lika stadigt som den borde, har botten förmodligen damm eller smuts på sig.

Produktdetaljer:
  • En öppningsbar kopp som är säker för småbarn och som inte tippar över - utformad speciellt för barn.
  • Trots oavsiktliga stötar - inga spill och oändlig rengöring
  • Den speciella basen med CleverGrip ™-teknik greppar alla släta ytor, men är ändå lätt att lyfta.
  • Uppmuntrar till att dricka ur den öppna koppen utan att spilla
  • Tandläkare rekommenderar öppna koppar för att stödja munnen och talets utveckling
  • Perfekt för stressfria måltider
  • Från 12 månader
  • Färgglada Design s

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Super Cup Anti Stick Cup 330ml 12m+ turkos
4
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Super Cup Anti Stick Cup 330ml 12m+ turkos
Tommee Tippee Super Cup Anti Stick Cup 330ml 12m+ turkos
109 kr